A férjem folyton csokit enne. Miért?
Figyelt kérdés
Felbontotta a Bécsből hozott bonbont hétköznap egyedül. Nemazért, csak ez már nála a vég.
Szerintem nem szerelmes. Lehet h valami hiánya van? Sok a stressz a munkahelyen.
2010. nov. 12. 15:43
1/14 anonim válasza:
Vagy csak nagyon szereti a csokit? Én nem vonnék le ebből ilyen nagy következtetéseket, hogy nem szeret, vagy hasonlók.
Egészségügyi oka talán lehet, bár nem vagyok orvos, de ha tényleg súlyos a "csokimániája", akkor talán érdemes lenne egy ezzel orvost, vagy dietetikust felkeresni.
2/14 A kérdező kommentje:
nem,eddig is szerette, de csak alkalomadtán evett, ha úgy adódott. De most pár hete minden este és minden étkezés után keresi, már létfeltétel. A lányom akkor ette, mikor vérszegény volt, ezért gondoltam...de a férfiaknál az ritkább. Jó én is szeretem...de ő már beteg, ha egy nap nem talál, és hármasával veszi, amikor bevásárolunk. Vag ycsak rászokott?
2010. nov. 12. 15:51
3/14 anonim válasza:
Enyém is ilyen. Általában nem jut eszébe csokit enni, de ha elől van valami, az 2 perc és üres. Ha nem duci a férjed, akkor nem baj, nem?
4/14 A kérdező kommentje:
a szerelmet azért írtam, mert azt szokták mondani. Sok csokit eszik = szerelmes. De másba nem hinném, velem meg évek óta együtt van, azért tudja már kezelni a velem kapcsolatos érzelmeit :)
2010. nov. 12. 15:53
5/14 A kérdező kommentje:
az a baj, hoyg úgy kutat utána, mint eg y kokainfüggő. Arra gondoltam, talán ez valami ásványianyag hiáynára utalhatna.
2010. nov. 12. 15:53
6/14 anonim válasza:
Én is sok csokit bezabálok, akkor is, amikor nem vagyok szerelmes :D
De lehet bélgombái vannak...
7/14 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek egészséges, és edesszájú?
2010. nov. 12. 16:00
8/14 anonim válasza:
Szegény nagyapám is ilyen volt, mert a családban mindig ő kapott utoljára csokit ajándékba, mondván hogy ő felnőtt férfi, mindig előbb a gyerekek kaptak, ő meg rendszerint lemaradt. Így aztán szegény megdézsmálta a dugikészletet. Mindenkinek szüksége van csokira, a vércukrát rendezni kell.
9/14 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam :)
sütöttem Rákóczi túróst, de veszek egy kis csokit is.
2010. nov. 12. 16:08
10/14 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Nálam sem megy le úgy a Nap, hogy ne egyek csokit, de ha ő hirtelen kapott rá erre, akkor ennek oka van. Lehet az is tényleg hogy hiányzik neki valamilyen anyag, és azt "keresi", azt szerzi be a csokival. Ilyen csoki-helyettesítő anyagot lehet találni, pl. nálam a mazsola, vagy szőlő vagy általában a gyümölcsök esélyesek. A méz szintén. Végül (az ára miatt), de nem utolsósorban a Q10 vitamin bevitelt kellene kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!