Létezik gluténmentes-érzékenység?
Figyelt kérdés
Pár hete gluténmentes lisztből készítettünk pizzát, mert egy gluténérzékeny barátunk jött hozzánk látogatóba. Akkor is görcsölt a hasam utána, órákon keresztül nem jól voltam, nem igazán tudtam hova tenni. Ezúttal hamburgert készítettünk gluténmentes lisztből, és most ugyanazt érzem, görcsölök, fel van puffadva az egész gyomrom, rendesen rosszul vagyok. Létezhet, hogy gluténmentes-érzékeny vagyok?tegnapelőtt 21:08
1/3 anonim válasza:
Nem létezik. Valamelyik adalékanyagot nem bírod. Pl útifűmaghéj.
2/3 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy gluténmentes érzékenység, mint ahogy simán az se létezik, hogy "gluténmentes liszt" mint liszt forma. Az egy összefoglaló szó az olyan lisztekről, amiben nincs glutén. Ezeknek lehet rizs az alapja, kukorica, zab, meg még ezernyi másik gabona, ami gluténmentes. Lehet valamelyikre vagy érzékeny, esetleg nem szokta a gyomrod a rostot, ha valami rostosabb lisztet vettetek.
3/3 anonim válasza:
Nem 😂 Romlott volt a hús vagy a szósz, amit ráborítottatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!