Ajanljatok kérlek fehérjét, táplálék kiegészítőt az alábbiak szerint?
36 éves nő vagyok két kisgyerekkel,heti két edzés.A férjem ugyanigy,csak ő ülőmunkát végez. Én egyelőre otthon vagyok a gyerekekkel,ami egy minimum könnyű fizikai munka.
El szeretnék kezdeni valamilyen fehérjét fogyasztani,elsősorban hogy meglegyen a megfelelő mennyiségű fehérje,de a többi makró ne nőjön. Továbbá elég édes szajuak is vagyunk így jó lenne ha az édesség iránti vágyat is kipipalná.
Elég sokféle van,nem igazodok el. Mit ajánlanátok?
Tele vannak a közértek polcai protein ilyen-olyan cuccokkal. Én ezeket szoktam venni, nekem ez a nasi és +fehérje.
Pl. a Zott pudingjai, milk shake-jei, tök finomak, de a többiből sem ettem még rosszat.
Edzés után szoktam ilyet enni-inni, meg ha megkívánok esetleg valami nasit, akkor beverek egy protein pudingot.
Nem akarok beleszaladni abba hogy megvesszük,és rossz,de ha már megvettük,kénytelenek vagyunk meginni (nem allunk rosszul,de annyira jól sem,hogy több ezer forintot csak úgy kidobjunk,és mindig újakat vegyünk)
Továbbá kicsi a konyha is,ezért lenne jó ha csak egy fehérje por foglalná pluszban a helyet.
"Nem akarok beleszaladni abba hogy megvesszük,és rossz"
De mi honnan tudjuk, hogy nektek mi ízlik a forgalomban lévő százezer különböző ízesítésből?
"olyat akarok venni ami tuti finom"
Ami nekem tuti finom, az a menyasszonyomnak nem. Ami menyasszonyomnak tuti finom, az haveromnak nem. Ami haveromnak tuti finom, az anyámnak nem.
A túró örök sláger:) emellé kellene egy kis valtozatosság.
#5 teljesen jogos. Akkor inkább úgy kérdezem,hogy állagára is jó legyen. Ízre pedig ne olyan,mintha valami mű lottyot innék.
Rendelj be myproteintol minden izbol mintat. A biotechesek undoritoak a puregold meg brutal edes, az edesszajuaknak is.
Amelyik minta tetszik, abbol rendelj nagyot.
Es ha nem vsgy vegan, tejsavot vegyel mert a vegan feherjeknek pocsek az allaga
Ui: kikeversz zsirszegeny turot 1-2ek joghurttal, ket csepp edesito es egeszsegesebb, finomabb, ugyanannyi feherje es a gyereknek csjnalhatsz edesito helyett pici cukorral
Köszönöm szépen,a myproteint nem ismertem. A gymbeam oldalon nézegettem,egész egyszerűen azért,mert mikor egy évvel ezelőtt életmódot váltottam (25 kg plusszal a két gyerek után) rengeteg hasznos infót találtam ott laikuskent.
A férjemnek egyébként banánosat vagy vaniliasat akarok venni. Imádja a banán turmixot,rendszeresen iszik,ezenfelül madártej is legalább hetente van. jó lenne valami alternatíva ezekre.
Jómagam inkább a jégkrémes vagy csokis alternatívákat szeretem.
Még egy kérdés: kollagént érdemes lenne ez mellé? Anyai vonalon csípő problémák vannak,plusz a két terhesség és a nagy súly ingadozás na meg az edzések miatt godnoltam,megelozeskent. Az sem lenne utolsó, ha kicsit jobb állapotba kerülnek a fogyasztók megviselt bőröm (nem lóg,de azért nem is feszes,de ez a kor miatt is lehet). Érdemes külön erre fogyasztani vagy van fehérjével egybekötve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!