Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ajanljatok kérlek fehérjét,...

Ajanljatok kérlek fehérjét, táplálék kiegészítőt az alábbiak szerint?

Figyelt kérdés

36 éves nő vagyok két kisgyerekkel,heti két edzés.A férjem ugyanigy,csak ő ülőmunkát végez. Én egyelőre otthon vagyok a gyerekekkel,ami egy minimum könnyű fizikai munka.

El szeretnék kezdeni valamilyen fehérjét fogyasztani,elsősorban hogy meglegyen a megfelelő mennyiségű fehérje,de a többi makró ne nőjön. Továbbá elég édes szajuak is vagyunk így jó lenne ha az édesség iránti vágyat is kipipalná.

Elég sokféle van,nem igazodok el. Mit ajánlanátok?

jan. 27. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, de tényleg. Azt vedd, ami nektek ízlik. Próbalgassatok külünböző termékeket.
jan. 27. 14:32
 2/9 anonim ***** válasza:

Tele vannak a közértek polcai protein ilyen-olyan cuccokkal. Én ezeket szoktam venni, nekem ez a nasi és +fehérje.

Pl. a Zott pudingjai, milk shake-jei, tök finomak, de a többiből sem ettem még rosszat.

Edzés után szoktam ilyet enni-inni, meg ha megkívánok esetleg valami nasit, akkor beverek egy protein pudingot.

jan. 27. 14:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Az ár nem mindegy. Ha pudingos cuccokat veszünk abból a gyerekek is kérnek. Egy másfél és egy három évesem van. Kozertes cuccok nem tudom milyenek,olyat akarok venni ami tuti finom,és minőségi is.
jan. 27. 15:08
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem akarok beleszaladni abba hogy megvesszük,és rossz,de ha már megvettük,kénytelenek vagyunk meginni (nem allunk rosszul,de annyira jól sem,hogy több ezer forintot csak úgy kidobjunk,és mindig újakat vegyünk)

Továbbá kicsi a konyha is,ezért lenne jó ha csak egy fehérje por foglalná pluszban a helyet.

jan. 27. 15:09
 5/9 anonim ***** válasza:

"Nem akarok beleszaladni abba hogy megvesszük,és rossz"

De mi honnan tudjuk, hogy nektek mi ízlik a forgalomban lévő százezer különböző ízesítésből?

"olyat akarok venni ami tuti finom"

Ami nekem tuti finom, az a menyasszonyomnak nem. Ami menyasszonyomnak tuti finom, az haveromnak nem. Ami haveromnak tuti finom, az anyámnak nem.

jan. 27. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha mondjuk túrót veszel, meg natúr joghurtot, és magatoknak beízesíted, azzal nem lőhetsz mellé. Ráadásul adalékmentes, és az a legjobb anyagilag is.
jan. 27. 15:20
 7/9 A kérdező kommentje:

A túró örök sláger:) emellé kellene egy kis valtozatosság.

#5 teljesen jogos. Akkor inkább úgy kérdezem,hogy állagára is jó legyen. Ízre pedig ne olyan,mintha valami mű lottyot innék.

jan. 27. 15:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Rendelj be myproteintol minden izbol mintat. A biotechesek undoritoak a puregold meg brutal edes, az edesszajuaknak is.

Amelyik minta tetszik, abbol rendelj nagyot.

Es ha nem vsgy vegan, tejsavot vegyel mert a vegan feherjeknek pocsek az allaga

Ui: kikeversz zsirszegeny turot 1-2ek joghurttal, ket csepp edesito es egeszsegesebb, finomabb, ugyanannyi feherje es a gyereknek csjnalhatsz edesito helyett pici cukorral

jan. 27. 15:57
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen,a myproteint nem ismertem. A gymbeam oldalon nézegettem,egész egyszerűen azért,mert mikor egy évvel ezelőtt életmódot váltottam (25 kg plusszal a két gyerek után) rengeteg hasznos infót találtam ott laikuskent.

A férjemnek egyébként banánosat vagy vaniliasat akarok venni. Imádja a banán turmixot,rendszeresen iszik,ezenfelül madártej is legalább hetente van. jó lenne valami alternatíva ezekre.

Jómagam inkább a jégkrémes vagy csokis alternatívákat szeretem.

Még egy kérdés: kollagént érdemes lenne ez mellé? Anyai vonalon csípő problémák vannak,plusz a két terhesség és a nagy súly ingadozás na meg az edzések miatt godnoltam,megelozeskent. Az sem lenne utolsó, ha kicsit jobb állapotba kerülnek a fogyasztók megviselt bőröm (nem lóg,de azért nem is feszes,de ez a kor miatt is lehet). Érdemes külön erre fogyasztani vagy van fehérjével egybekötve?

jan. 27. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!