Tudnátok javasolni hízást segítő táplálék kiegészítőket?
Figyelt kérdés
Bármi jöhet, ami segíthet a hízásban. Étvágynövelő tea/vitamin/gyógyszer, bármi, ami csökkenti a teltségérzetet, tágítja a gyomrot, növeli az étvágyat.2024. ápr. 10. 14:35
2/7 anonim válasza:
Hány centi vagy és hány kiló? Szükséged van egyáltalán hízásra?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok betegesen sovány, de nem érzem így jól magam, szóval igen.
2024. ápr. 10. 14:41
4/7 anonim válasza:
Én -sajnos- 6 kg-ot híztam egy B-vitaminokat tartalmazó Szem-vitamintól. Ezért neked is valami B-vitaminokat tartalmazó táplálékkiegészítőt ajánlok.
5/7 anonim válasza:
Amíg nem írod le, hogy hány centi vagy és hány kiló, addig nem fogunk hízásban segíteni. A hízás élből nem segít az esztétikumon. Arra az edzés való.
6/7 anonim válasza:
Béres csepp. Iszonyat zabáltam tőle.
Amúgy meg edd minden nap ugyanazt mint most plusz egy 10 dekás olajos magot. Garantált a siker
7/7 anonim válasza:
Kreatinos és/vagy szénhidrátos táplálékkiegészítő.
A Nutridrink gyógyászati tápszer kifejezetten erre való például.
Puffasztott búza, puffasztott rízs, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!