Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kell szednem táplálék kiegészí...

Kell szednem táplálék kiegészítőt erős legyek?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék nagy izmokat csak erős szeretnék lenni, nem is végzek ehhez szükséges súlyzós gyakorlatokat, az edzésem csak annyiból áll hogy boxzsák ütése, fekvőtámasz, 5x50, és két darab 10 kilós egykezes súlyzó amivel bicepszre, vállra és tricepszre edzek, tehát kell szednem fehérje port ahhoz hogy erős legyek vagy ehhez elég az ami az étkezésből bemegy? 95 kiló vagyok abbol kb 15-20 kiló zsír
2023. febr. 2. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:
36%
Ha erős akarsz lenni, akkor ahhoz erőedzés kell. A tiéd nem erőedzés, csak maszatolás, ami után gondolom be szokott durrani a karod, ezért azt érzed (hála a tudáshiányodnak), hogy ez ér valami, de nem. Tápkiegészítő pedig akkor kell, ha a sporttáplálkozáson alapuló étrended indokolja. Te nem tudod, mi az a sporttáplálkozás, ezért engedd a tápkiegészítőt.
2023. febr. 2. 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Dolgoztam olyan helyen ahol gyártottak ilyen tápkieget…azóta hagytam abba…sz..rra se jó…nagyon kevés az aminek van tényleges pozitív vagy látható hatása…attól hogy fehérjét iszol nem leszel se erős se izmosabb
2023. febr. 2. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nincs rá szükséged,táplálkoźz egészségesen amennyire csak tudsz,sok folyadék,éste 9-kor csucsu:)
2023. márc. 3. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!