Ha tojást eszek rosszul leszek, ha csak valami tartalmazza pl palacsinta az nem gond. De voltam intolerancia teszten és nem vagyok a tojásra intolarens. Akkor ez mégis mi?
Figyelt kérdés
Mondjuk már nem ettem évek óta rantotta, tükörtojás meg ilyeneket, és már a szagától is rosszul vagyok.ma 13:00
1/3 anonim válasza:
Ha megoldható, akkor próbálj meg igazi szabadtartású csirkéktő származó tojást venni. Piacon például.
2/3 anonim válasza:
Hasonlóan vagyok mióta kivették az epehólyagomat.
Nem tudok banánt és tojást enni, illetve főtt tojásból egyszerre 1 db-ot, a banánból semmit, mert úgy puffadok tőle, hogy őrület.
Évek alatt odáig jutottam én is, hogy rosszul vagyok már a banán illatától is, pedig régen szerettem.
Hasnyálmirigy, epe, máj rendben?
3/3 anonim válasza:
Orvos nem vagyok, de amikor én mondtam anyukámnak anno h nem bírok tojást enni, mert a gondolattól is rosszul leszek, azt kérdezte h rendben van-e az epém. Annak egy tünete lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!