Igaz,h a tejfeherje-intoleranciabol elvileg ki lehet gyogyulni ha par honapig nem eszel semmifele tejes dolgot?
1-es te miféle mégis miféle enzimről beszélsz??? KAZEINRŐL van szó, ami egy FEHÉRJE!, semmilyen enzim nem kell a lebontásához.
Kérdező: mivel ez egy autoimmun betegség, épp mint a cöliákia - a tejben lévő fehérje okoz gyulladást a szervezetben, sohasem lehet kigyógyulni, csak tünetmentessé válni a 100% diéta által.
Anyum eltiltás helyett fokozatosan szoktatott hozzá és tojáshoz is. Eléggé problémás voltam, mert ráadásul viszolyogtam a hústól és azontúl is nagyon válogatós lettem. Az okok kérdésesek. K.b. úgy nézett ki a szitu, hogy semmit nem eszek meg. De valahogyan sikerült célt érni, az ekcéma és a hasmenés elmúlt. Ritkán adódik kisebb hasmenés. Egyéb érdekesség az, hogy laktózmentes tej után egyáltalán soha nem történik semmi. Pedig nem vagyok laktózos és az allergia nem is ugyanaz.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!