Egyesek miért furcsállják ha valaki lassan eszik?
Figyelt kérdés
Nekem egy jó ebéd olyan másfél óra... :)tegnap 22:00
1/4 Metionin válasza:
Sokaknak érthetetlen. Nekem gondom van a nyeléssel, már gyerekkoromban problémát okozott. Lassan, vigyázva kell ennem, mert könnyen félrenyelek. Közösségben ezért sokáig nagyon pici adagot ettem csak, mert szégyelltem, hogy a normál adag megevése kétszer annyi ideig tart, mint a többinek. A mai napig van komplexusom emiatt, főleg ha olyan emberekkel kell ennem, akik 3 perc alatt betolnak egy tányér kaját. Másokon már csak ezért sem ítélkezek, sosem lehet tudni, mi okozza a lassú evését.
2/4 anonim válasza:
Hát ha van időd, akkor egészségedre.
Mondjuk egy munkahelyen, ahol 20-30 perces ebédszünet van, nem biztos, hogy jól laknàl. :-)
3/4 anonim válasza:
Dolgozó felnőttként el nem tudom képzelni, hogy legyen másfél órám ebédelni. Szerintem gyerekkoromban se lett volna ilyenre lehetőségem, de ha neked van, akkor egészségedre!
Nem hiszem, hogy emiatt tényleg egy elnyomott kisebbség lennél, akinek félni kell az utcára lépéstől, úgyhogy ne gondold túl magad!
4/4 anonim válasza:
Én már semmit sem furcsállok.
Viszont roppant ellenszenves, ha valaki ennyi ideig szarakodik az evéssel.
A másik véglet aki pár perc alatt behabzsolja, na őket viszont sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!