Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mennyivel jobb teljeskörű...

Mennyivel jobb teljeskörű kenyeret fogyasztani mint fehér kenyeret?

Figyelt kérdés
ma 09:06
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Semmivel. Divat az egész, meg pénzlehúzás. De ezt kimondani se szabad, mert mindjárt a torkomnak esnek.
ma 09:26
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Jobb a gyomornak
ma 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi tk ből lassabb a szénhidrát felszívódása, és a mai mozgásszegény életmódhoz jobban illik emiatt.

A boltban viszont kevés az igazi tk áru, mert nem azt az állagot várjuk.

Ha van időm, inkább magam megsütöm, abban van elég belőle, nem csak mutatóba pettyes.

ma 10:14
 4/4 anonim ***** válasza:

A teljes kiőrlésűnek hazudott krnyereknèl én nem tapasztalok árkülönbséget. Jó minőségű kenyeret a pékek nem tudnak kihozni pár száz forintból (fehéret sem).

A kérdésedre: én saját magamnak sütöm a krnyeret. 2-es típusú cukorbeteg vagyok.

Néha fehéret is készítek. A fele fehér, negyed tk. búza, negyed tk. rozs a gyakori. Néha 100%-ban tk. lisztet használok (némi sikér hozzáadásával).

Az ízét szokni kell, mert nás, mint a fehér.

De a 90 perces mérésben jól látszik a vércukorszint eltérése.

ma 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!