Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szeretnék egy teljeskörű...

Szeretnék egy teljeskörű hormonvizsgálatot, hogyan?

Figyelt kérdés
Műszakozás és stressz miatt elkezdtem hízni, és rosszul alszok, ha alszok egyáltalán. Már voltam az orvosnál, elmondtam a panaszaimat. Ahová küldött, ott vizeletet vettek. Megkaptam a laboreredményt, de kb. semmit nem tartalmaz. Még a TSH érték sincs benne. Hogy kaphatnék normális szolgáltatást, mit mondjak az orvosnak?
2022. márc. 14. 14:01
 1/10 anonim ***** válasza:
Endokrinológushoz kérj beutalót.
2022. márc. 14. 14:09
 2/10 A kérdező kommentje:
1.: És mit mondjak neki, minek akarok odamenni? Mert ahogy ismerem, tuti kifaggat hogy mit hogyan és miért.
2022. márc. 14. 14:12
 3/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy miért akarsz odamenni, ezt te találtad ki!

Nyilván elmúlnának a problémáid munkahely váltással.

2022. márc. 14. 14:18
 4/10 anonim ***** válasza:

És miért kellene ehhez hortmonvizsgálat? Semmiféle orvosi indoka nincs, magad is megmontad: műszakozol és stresszes az életed. Nem nagy csoda, hogy hízol....

Egyáltalán milyen hormonokat akarsz megnézetni? Fogalmad sincs, mert nulla orvosi ismereted, de biztos az kell, mert olvastad a nők lapjában. Ez nem egészen így működik.

2022. márc. 14. 14:25
 5/10 A kérdező kommentje:

4.: És szerinted ettől nem borulhat fel a hormonrendszer, amit aztán helyre kell állítani? Mások is műszakoznak, és stresszes az életük, mégsem híztak el.

"Fogalmad sincs, mert nulla orvosi ismereted"

Neked talán van? Mivel ér a te szavad többet, mint ami a nők lapjában van?

2022. márc. 14. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de előre megmondom mindenhol tojnak egy ilyen problémára. Egyél kevesebbet és szedjél Valerianat! Kb ennyi.
2022. márc. 14. 15:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Van, de nem is ez a lényeg.

Már a háziorvosodhoz sincs pofád elmenni, mert nem tudod mit mondj neki, pedig ha jogos lenne a kérésed, akkor simán beutal az endokrinológiára.

2022. márc. 14. 15:21
 8/10 A kérdező kommentje:
7.: Ja értem, csak addig volt lényeg az orvosi ismeret, amíg rólam volt szó. Most már egyből nem fontos, nincs pofád megosztani, ugye?
2022. márc. 14. 15:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Normális válaszra nem reagálsz, máshoz pedig elég agresszív vagy. Van itt némi pszichés baj is....
2022. márc. 14. 15:35
 10/10 A kérdező kommentje:

9.: Milyen normális választ adtál, te nyomorult? Csak sajnálod tőlem a vizsgálat költségeit, mert te neked akkora nagy orvosi ismereteid vannak, hogy a képernyő másik végéről is megtudod állapítani, hogy nincs semmi bajom. Ráadásul még azt is látod néhány mondatból, hogy pszichés bajom van.

Mindössze csak kötekedni vagy itt, meg villogtatni a nem létező orvosi ismereteidet...

2022. márc. 15. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!