Hova érdemes menni teljeskörű std vizsgálatra?
Ahogy megkérdeztem googlet azért eléggé elvannak itt is szállva az árak, teszem azt van hely ahol 10ezer hogy beszélünk róla... 40ezer hogy megvizsgálnak sokmindenre.. .
Nincs semmilyen tünetem, de pont a tünetmentesektől tart az ember. Hol érdemes teljeskörű STD nemi betegség szűrést csináltatni?
Na szerencséd van h pont megláttam a kérdést :)
Ugyan ebben a helyzetben voltam tavaly ilyenkor, és elég alaposan utánajártam, végül is a Semmelweis egyetem STD centrumába mentem el a Mária utcába Budapesten (Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinika), a konzultáció ingyenes, és mindent meg tudsz nézetni amit férfi elkaphat, és kb a fele ingyenes (a durvább dolgok mind) ugyh nekem kb 25ből kijött az egész, a fizetős belvárosi magánklinikákok kb 50ezernél nem állt volna meg amit itt max 25ből kihoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!