Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen élelmiszer kiegészítők...

Milyen élelmiszer kiegészítők vannak amelyek csökkentik az éhség érzetet és vagy telitik a gyomrot?

Figyelt kérdés
jan. 18. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem kell kiegészítő.

Egyél sok zöldséget.

jan. 18. 22:45
 2/6 anonim ***** válasza:
31%
Viz. Ha az keves akkor kave-cigi. De annak is vannak mellekhatasai hosszutavon.
jan. 18. 22:50
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

A telítéshez kell fehérje-zsír-ch-rost minden étkezésbe. A legtöbbek ott rontják el hogy nem egy gerezd paradicsom kell a regheli szendvicsbe haneme gy uzsonnás dobozniy zöldség mellé.

Minden sós étkezéshez 20 deka zöldség és nem lesz gond.

jan. 18. 23:27
 4/6 anonim ***** válasza:

Savanyu kaposzta

Utifu maghej

Fott leveszoldseg

Kovaszosz uborka (megevese)

Fahej

jan. 19. 00:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagy pohár víz a kajálás előtt.
jan. 19. 18:52
 6/6 anonim válasza:
Magyarorszagon 10szer annyit vasarolnak az elelmiszerboltokba az emberek mint nyugaton. Most 7-8 orszag alapjan mondom ahol mostanaba voltam. Ha otthon nem tud vasarolni eheto nem romlott elelmiszert akkor jojjon on is ki nyugatra.Ausztria is teli van ilyenekkel. Sokszor a rothado husszagtol vagy sajtszagtol decemberben nem tudtsm bemenni a sparba,aldiba,hofferba,lidlibe. Levoltak szarvz az elelmiszerek. A sorok lehugyozva. A nemetrknel nem ennyire durva de mar elkezdtrm gyogyulni mert tudok venni pontosabban tudtam venni nem romlott elelmiszereket. Mar nincs penzem pedig kene meg 6honap hogy meggyogyuljak szerintem.
jan. 19. 20:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!