A savanyú káposzta egészséges?
Figyelt kérdés
ma 20:19
2/8 anonim válasza:
A tejsavas erjedéssel készült igen. Az áruházban kapható imitációk nem hiszem hogy kártékonyak, de sok pozitív élettani hatása biztos nincs.
4/8 A kérdező kommentje:
Honnan lehet tudni, hogy tejsavas erjedéssel készült-e?
ma 21:09
5/8 anonim válasza:
Onnan, hogy kizárólag víz, só és káposzta van benne.
A Nádudvarinak volt egy ilyen terméke, de a csomagolással és eltarthatósággal elég sok gondjuk adódott. Állandóan felfújódott, kilyukadt és tiszta káposzta lé volt tőle minden, mivel a fermentált étel egy élő dolog.
Egyébként meg piacon hozzá lehet jutni, vagy csinálsz magadnak.
Az áruházakban 99.9%-ban nem fermentált savanyúságot kapsz, hanem ecetes, cukros, tartósítószeres imitációt, ami semmilyen jótékony hatással nem rendelkezik és az íze sem hasonlít egy fermentált savanyúsághoz.
6/8 anonim válasza:
Ja és egyébként létezik a fehérboros főtt káposzta konzerv is, ami bár sterilizált és semmi C vitamint nem tartalmaz, de az legalább nincs végletekig elrontva.
7/8 A kérdező kommentje:
A fermentált káposzta mitől olyan egészséges?
ma 22:52
8/8 anonim válasza:
A tejsavbaktériumok miatt,ami nagyon jót tesz az emésztésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!