Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ettől lesz valami bajom?

Ettől lesz valami bajom?

Figyelt kérdés
Mindennap szoktam valami édességet enni általában kettőt (valami csokit vagy péksütit) de olyan is előfordult már hogy hármat ettem. Ma viszont szerintem sokat ettem, reggel q suliban ettem kettő szendvicset (Az egyiket csak félig ettem meg) a szendvicsben amúgy volt fokhagymás szalámi és egy szelet sajt ezenkívül a suliban csak egy kakaós csigát ettem. Mikor hazaértem ettem egy kis krumplistésztát és két kakaós palacsintát (amiben porcukor volt mert kristálycukor nem volt itthon) aztán utána egy ilyen kis nápolyis cukrot ettem aztán kis idő múlva megint ettem krumplistésztát és kettő kakaós palacsintát félig. És este ,ár csak egy sajtospogit ettem es egy ilyen kakaós croissant féle péksütit de nagyon megbántam mert félek hogy cukorbeteg leszek tőle. 17 éves fiú vagyok vékony alkat

tegnapelőtt 20:40
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát ha hazudsz, akkor mégis hogy segítsen? A pszichológus arra való, hogy abban segítsen, hogy te magadnak tudjál segíteni. A pszichológusnak hazudni értelmetlen, mégis mire jó az? Akkor fölösleges odamenni. A pszichológus abból tud dolgozni, amit te elmondasz. Ha nem mondod el, akkor a probléma marad.
tegnapelőtt 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!