Ettől lesz bajom?
Figyelt kérdés
Ma megettem összesen 4 pékárut (4 darab bolognais párnát de külön külön) Ettől korósan elhízott leszek?nov. 12. 15:46
1/7 anonim válasza:
Nem egy alkalomtól hízol el, ahogy lefogyni sem egy alkalomtól szoktak. Kitartó "munka" van mindkettőben.
2/7 anonim válasza:
Mivel elhízást a tartós kalóriatöbblet okoz, nem 4 darab bolognais párna, ezért nem. Az elhízás nem étkezésről étkezésre történik, hanem hétről hétre, hónapról hónapra. Ezt egy óvodás is tudja.
3/7 Kólauborkával válasza:
Te hány éves vagy? 16 a regisztrációs korhatár.
Egyébként nem tudom, hisz semmit se tudunk róla. Egy alkalom valószínűleg nem fog ártani, ha nem vagy allergiás valamire…
4/7 anonim válasza:
Mi az elképzelés? Most nem vagy túlsúlyos, de megettél 4 db péksütit, úgyhogy bármelyik másodpercben történhet egy robbanás, és egy pillanat alatt pocakod meg tokád nő? Hány éves vagy?
5/7 A kérdező kommentje:
17 vagyok és nem vagyok allergiás semmire csak vékony vagyok és szeretném az alakomat megőrízni (fiú vagyok egyébként). De akkor ma már ne egyek semmmit? Vagy csak vacsorára egy almát?
nov. 12. 15:52
6/7 anonim válasza:
Kérdezd meg a szüleidet, utána pedig kérd meg őket, hogy keressenek egy pszichiátert.
7/7 anonim válasza:
Már most kezdődő étkezési zavaros vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!