Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Naponta hányszor ajánlatos...

Naponta hányszor ajánlatos enni? Ti mikor szoktatok vacsorázni?

Figyelt kérdés
jan. 2. 20:22
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Nemrég vacsoráztam, kinek hányszor esik jól egy nap enni.
jan. 2. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
65%
3 fő és 2 kis étkezés az ideális úgy tudom. A gyakorlatban ez nálam nem működik, mert nincs rá időm, így általában 3 főétkezés. Este általában fél7-7 van a vacsi.
jan. 2. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Tökmindegy hányszor eszel, a kalória legyen meg és a makrók. Ha ez 1 étkezésből megvan akkor elég is (persze a nap hátralevő részében lehet, hogy éhes maradsz).
jan. 2. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
48%
A jelenlegi gasztroenterológiai vizsgálatok szerint az a legoptimálisabb, ha két étkezés között nagyjából 5-6 óra telik el (mínusz alvásidő). Ez alapján számold ki.
jan. 2. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
Az idősebbeknek már lassabb az emésztésük, nekik napi két étkezést szoktak javasolni. Egyet de. 9 körül, egyet du 4 körül.
tegnapelőtt 00:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Ami neked megfelel.

Én pl 5-6x eszem. Vacsorázni olyan 7 felé szoktam, de utána még eszek valami könnyű snacket, mert csak éjfél körül megyek aludni.

tegnapelőtt 11:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudom.... Azt nyomtatják gyerekkorom óta, hogy napi ötször keveset. Aztán huszonéves koromban megjelent az időszakos böjt, de abból is az volt a legjavasoltabb, hogy reggelizz és ebédelj, no vacsi. Azt mondják, ez jó, mert nem dolgozik egész nap a beled. Aztán megint a napi ötöt mondják a legjobbnak. Fogalmam sincs.
tegnapelőtt 12:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Én időszakos böjtölök, nem vacsorázok, mert nem esik jól. De a napi egészséges kalóriabevitelem megvan. 16 órakor van az utolsó étkezésem, mindig más, de mindig van benne fehérje és zöldség bőséggel. Nekem így a jó.
tegnap 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!