Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Napi kétszer enni még lehet...

Napi kétszer enni még lehet egészséges?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy az időszakos böjt egészséges-e, főleg nőként. Én napi egyszer ettem az elmúlt 1 évben (nem mindennap, de legtöbbször) és fogytam vele, de megvan a böjtje, mert tényleg egészségtelen volt és most csak betegségből betegségbe megyek, minden bajom van.

Ha napi kétszer eszem, az még egészséges? Vagy muszáj lenne háromszor?

dec. 29. 10:33
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
69%

De miért csak kétszer akarsz enni?

Számold ki a kalóriaszükségletedet és azt oszd el 4-5-6 felé.

dec. 29. 10:43
 2/17 A kérdező kommentje:
1. Mert 5x ettem gyerekkorom óta egészen a húszas éveim közepéig, és borzalmasan "hangry" voltam mindig, ha nem kaptam 3 óra elteltével az újabb kaja adagomat. Magyarul idegbeteg voltam :D De miután megszoktam a napi egyet, ez teljesen elmúlt.
dec. 29. 10:46
 3/17 anonim ***** válasza:
69%
Teljesen egészségtelen amit csinálsz.
dec. 29. 10:54
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
hangry magyarul?
dec. 29. 10:58
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Kollégám 30 éve így eszik. Pont mint a kutyaja, napi egyszer etkezik este.

Szerintem az arcan nagyon látszik, hogy ez nem egészséges, a színe is olyan szürke, meg karikás a szeme.

Szerintem nagyon egészségtelen, próbáld meg a napi 3-at, az is teljesen jó és tudsz vele fogyni, ha benne vagy a kalóriakeretben.

dec. 29. 11:01
 6/17 anonim ***** válasza:
Kalóra számít, amílúgy annyiszor eszel, ahányszor akarsz. Akár 5x is ehetsz, ha kiszámolnád, hogy mennyit zabálsz. Ez a napi 1 vagy 2 nagyon tönkrevág, sürgősen fejezd be...
dec. 29. 11:02
 7/17 A kérdező kommentje:

3. Na ne mondd :D Pont ezért akarok változtatni.

4. Ennek utána tudtál volna nézni ugyanannyi idő alatt, minthogy leírtad, hogy "magyarul". Utána egyébként elmagyaráztam, hogy idegbeteg voltam. Tehát mérges vagyok, ha éhes vagyok.

Aki segítő választ adott annak köszi, a hárommal még meg tudok barátkozni szerintem.

dec. 29. 11:06
 8/17 anonim ***** válasza:
Legyen a 3,hidd el, az anyagcseréhez, az egészséges működéshez pont elég, és a szervezeted meg fogja hálálni. A férjem is ezt csinálja, ha kicsit felszalad rá, napi 3x etkezik, az utolsó 17 órakor, ő teljesen szépen, egészségesen vissza tud ezzel fogyni. És energikus is marad, nem vesz el a gyengeségtol az életereje sem, futni jár minden nap.
dec. 29. 12:09
 9/17 anonim ***** válasza:
3 főétkezés (reggeli, ebéd, vacsora), közben lehet egy kevés egészséges tízórai/uzsonna is, így jön ki a napi 5x-i étkezés, régen így ajánlották. Már máshogy van?
dec. 29. 19:58
 10/17 anonim ***** válasza:
Böjtölni bírsz, de ahhoz nincs meg az akaratod, hogy ne told magad tele 3 óránként?
dec. 29. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!