A stadalax hatása mikorra múlik el?
Figyelt kérdés
Tegnap este bevettem 2 szemet mert már annyira éreztem hogy tele vagyok, de semmi nem jött ki napok óta. Hajnalban úgy el kezdett görcsölni a hasam és voltam is 4szer wc-én. Hasmenéses lett a vége, de a nap folyamán már jól voltam. Most este hogy aludnék ugyanúgy elkezdett kutymorogni a hasam és egy kicsit úgy fáj mint reggel, de csak pont annyira hogy kellemetlen. Ez még annak a hatása vagy valami más lehet?dec. 6. 23:46
1/2 anonim válasza:
Ez még annak. Holnap estére kutya bajod nem lesz
2/2 anonim válasza:
36-48 óra elteltével általában már kiürül a szervezetből a korábbi béltartalom, túladagoltad a hashajtót ill. lehet, hogy az átlagnál érzékenyebben reagálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!