Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Az baj lehet, hogy rengeteg...

Az baj lehet, hogy rengeteg fokhagymát eszek?

Figyelt kérdés
Képes vagyok egy ültőhelyemben megenni akár 7-8 gerezd fokhagymát is 2 pirítós mellé. Édesapám szerint megkergeti a májamat, de én semmi rossz hatását nem érzem neki. Rendszeresen sportolok. Elvileg van refluxom, régen feljött a savam a fokhagymától, de úgy érzem, hogy az évek alatt úgy megedzette a gyomromat, hogy mostmár egyáltalán nem jön fel a savam. Persze ezt a mennyiséget minden nap elfogyasztom, így már a bőrömön is érződik, de engem nem zavar. Annyi még, hogy a pulzusom szokott alvás közben alacsonyabb lenni amikor belegelek fokhagymából, de nagyrészt ezt az aktív 10 év sportolásnak tudom be. Beteg nem nagyon szoktam lenni.

dec. 5. 13:48
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem lesz tőle bajod. Bár barátaid se 😅
dec. 5. 13:53
 2/7 A kérdező kommentje:
A barátaim köszönik jól, megvannak 😂
dec. 5. 13:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A nagymértékű fokhagyma fogyasztás ronthatja a relfuxot, de ha ezt több év elteltével se érzed, az jó jel. A fokhagymának inkább csak pozitív hatásai vannak.
dec. 5. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

"A barátaim köszönik jól, megvannak 😂"

A virtuális létben. Távol tőled 🤣

dec. 5. 14:14
 5/7 anonim ***** válasza:
A sok inkább a felesleges kategória.
dec. 5. 17:48
 6/7 anonim ***** válasza:
52%
Szia! Bajod nem lesz tole, de olyan illata lesz a borodnek, hajadnak, ruhadnak, hogy nem lehet veled egy legterben maradni!
dec. 6. 08:06
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Vérnyomásra, erekre, immunerősítésre nagyon jó!
dec. 6. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!