Az baj lehet, hogy rengeteg fokhagymát eszek?
Figyelt kérdés
Képes vagyok egy ültőhelyemben megenni akár 7-8 gerezd fokhagymát is 2 pirítós mellé. Édesapám szerint megkergeti a májamat, de én semmi rossz hatását nem érzem neki. Rendszeresen sportolok. Elvileg van refluxom, régen feljött a savam a fokhagymától, de úgy érzem, hogy az évek alatt úgy megedzette a gyomromat, hogy mostmár egyáltalán nem jön fel a savam. Persze ezt a mennyiséget minden nap elfogyasztom, így már a bőrömön is érződik, de engem nem zavar. Annyi még, hogy a pulzusom szokott alvás közben alacsonyabb lenni amikor belegelek fokhagymából, de nagyrészt ezt az aktív 10 év sportolásnak tudom be. Beteg nem nagyon szoktam lenni.dec. 5. 13:48
2/7 A kérdező kommentje:
A barátaim köszönik jól, megvannak 😂
dec. 5. 13:54
3/7 anonim válasza:
A nagymértékű fokhagyma fogyasztás ronthatja a relfuxot, de ha ezt több év elteltével se érzed, az jó jel. A fokhagymának inkább csak pozitív hatásai vannak.
4/7 anonim válasza:
"A barátaim köszönik jól, megvannak 😂"
A virtuális létben. Távol tőled 🤣
6/7 anonim válasza:
Szia! Bajod nem lesz tole, de olyan illata lesz a borodnek, hajadnak, ruhadnak, hogy nem lehet veled egy legterben maradni!
7/7 anonim válasza:
Vérnyomásra, erekre, immunerősítésre nagyon jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!