Szerintetek az élelmiszeripar tényleg szándékosan mérgez minket? Úgy értem,hogy nem azon az alapon válogatja az adalékokat,hogy olcsóbb legyen az előállítás /pl tömegnövelők/ hanem direkt gonosz összeesküvésből.
Figyelt kérdés
Egyre több embertől hallom hogy emésztési vagy gyomorpanaszai vannak. Nem olyan az élelmiszer mint 10 éve.Nekem pl a joghurttól tűszúrás a gyomromban. kevereg kavarog.nov. 29. 19:50
1/5 anonim válasza:
Azon az alapon válogatja őket, hogy olcsóbb legyen. Pont. Az csak a mellékszál, hogy az olcsó anyagok mérgeznek bennünket. Tudják. De nem direkt csinálják a megbetegítést vele. Ők csak sok pénzt akarnak keresni, hogy milyen áron, az nem érdekli őket. .
2/5 anonim válasza:
Gyűlölöm az élelmiszer- és gyógyszeripart, de nem gondolom. Ne egyél tejet tartalmazó, vagy feldolgozott, finomított élelmiszert. Csak hús, zöldség, gyümölcs az egészséges. De ha püré lesz belőle, már egészségtelen.
3/5 anonim válasza:
2
A hús, zöldség, gyümölcs sem egészséges. Az állatokat antibiotikumozzák zöldségeket gyümölcsöket szerekkel gyorsérlelik, és beoltják őket még tápanyagtartalmuk sincs. Ezeket a szereket mind beviszed a szervezetedbe. Eszel valamit ami úgy néz ki mint a hús, zöldség, de köze nincs hozzá, se íze se bűze. Elég megtapintanod egy barackot a multiban, vagy megsütnöd egy csirkemellet ami a felére esik össze.
4/5 A kérdező kommentje:
3.Marad a biotermék dupla áron. Nem tudom megfizetni,jelenleg.
nov. 30. 18:37
5/5 anonim válasza:
Nem kell bio. Természetesen a húsban is ott van a nitrit és a hormon, a zöldségben is ott van a permet, de ezek még mindig a legegészségesebbek. Az egészségest nem abszolút értelemben, hanem az alternatívákhoz képest értettem. Nem kell túlstresszelni, annyi méreggel meg tud birkózni a szervezet, de az alkoholt, füstöt és a feldolgozott szarokat (mint a joghurt, vagy bármi amiben liszt, vagy cukor van, teljes kiőrlésűt ugyanúgy beleértve) 100%-ban kerülni KELL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!