Pogácsa, tészta nagyon eltelít, szinte el is fáradok, gluténérzékenység lenne?
Figyelt kérdés
Bár ízre nagyon szeretem őket, de akár ha csak keveset is (már 1-2 db kicsi pogi) eszem belőle nagyon eltelítenek a tésztafélék, pogácsák, péksütik. Hamar utána nagyon enervált is leszek, fáradok,tompulok...Pizza is ezt okozza,de párszor ettem nápolyi stílusú (jó drága) pizzát, és azután nem volt ez! Ezért gyanús, hogy akkor mégsem glutén?
Mást nem okoz, csak ezt a hasi diszkomfort érzést és bágyadtságot.
nov. 21. 17:33
1/5 anonim válasza:
A pogácsa rettentö kalóriadús, nem csoda, ha eltelít.
Ennek semmi köze sincs a gluténérzénységhez, az hasmenést okoz, nem telé gyomor érzést.
2/5 anonim válasza:
A pékárus gyorsan felszívódó, adalékanyagos szénhidrát a lehető legkártékonyabb. Ne egyél szemetet. Ha néha megkívánod, süss otthon, jó minőségű alapanyagokból (pl vaj, nem margarin).
3/5 anonim válasza:
Engem nem telítenek el annyira, 5 pogácsát megeszek az már eltelít.
5/5 anonim válasza:
4+
Ennyi erővel beszólhatunk a teavajra, hogy 80% zsírt tartalmaz. Nem démonizálunk, a margarin eredetileg egészségesebb vajalternatívaként készült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!