A barátnőm annyit eszik, mint én, és mégsem hízik, pedig kb fele akkora, mint én. Én ennék keveset? Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Ő 60kg, középmagas, én 190cm vagyok és 90kg. Rajta kb semmi felesleg nincs, nagyon nőies az alkata, enyhén kockás a hasa, izmos a combja, feszes fenék, széles csipő stb. nem az a csontvékony alkat, hanem inkább a sportos/nőies.
3 hetet együtt töltöttünk, ami alatt mondhatni végis ugyanazt és ugyanannyit ettünk, kb ugyanannyit mozogtunk. Ő meg fogyott is, én ugyanannyi kg vagyok, mint voltam.
Egy átlag napi kajánk: (1 főre vetítve írom)
Reggeli: turmix 1 banánból+1 natúr joghurt+néhàny szem mandula+50g-os müzliszelet
Ebéd: Fejenként 1 zacskónyi rizs (125g)+250 csirkemell+tejszínes szósz+ jó sok párolt brokkoli
1 snickers
Délután: 1 közepes mekis krumpli
Este: Grillsajt (120g) + sok zöldség
tegnap 14:51
12/13 anonim válasza:
Mit ittatok ezalatt?
Hol járt a barátnőd a cilklusában?
13/13 anonim válasza:
Ez egy teljesen normális napi étkezés - megjegyzem, nekem 168 centisen 58 kilóhoz ez nekem kevés lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!