Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A barátnőm annyit eszik, mint...

A barátnőm annyit eszik, mint én, és mégsem hízik, pedig kb fele akkora, mint én. Én ennék keveset? Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

Ő 60kg, középmagas, én 190cm vagyok és 90kg. Rajta kb semmi felesleg nincs, nagyon nőies az alkata, enyhén kockás a hasa, izmos a combja, feszes fenék, széles csipő stb. nem az a csontvékony alkat, hanem inkább a sportos/nőies.

3 hetet együtt töltöttünk, ami alatt mondhatni végis ugyanazt és ugyanannyit ettünk, kb ugyanannyit mozogtunk. Ő meg fogyott is, én ugyanannyi kg vagyok, mint voltam.

Egy átlag napi kajánk: (1 főre vetítve írom)

Reggeli: turmix 1 banánból+1 natúr joghurt+néhàny szem mandula+50g-os müzliszelet

Ebéd: Fejenként 1 zacskónyi rizs (125g)+250 csirkemell+tejszínes szósz+ jó sok párolt brokkoli

1 snickers

Délután: 1 közepes mekis krumpli

Este: Grillsajt (120g) + sok zöldség

tegnap 14:51
1 2
 11/13 anonim válasza:
51%
Anyagcsere, alkat, genetika. Kb
tegnap 16:07
 12/13 anonim ***** válasza:
51%

Mit ittatok ezalatt?

Hol járt a barátnőd a cilklusában?

tegnap 18:04
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy teljesen normális napi étkezés - megjegyzem, nekem 168 centisen 58 kilóhoz ez nekem kevés lenne...
ma 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!