Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A barátnőm annyit eszik, mint...

A barátnőm annyit eszik, mint én, és mégsem hízik, pedig kb fele akkora, mint én. Én ennék keveset? Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

Ő 60kg, középmagas, én 190cm vagyok és 90kg. Rajta kb semmi felesleg nincs, nagyon nőies az alkata, enyhén kockás a hasa, izmos a combja, feszes fenék, széles csipő stb. nem az a csontvékony alkat, hanem inkább a sportos/nőies.

3 hetet együtt töltöttünk, ami alatt mondhatni végis ugyanazt és ugyanannyit ettünk, kb ugyanannyit mozogtunk. Ő meg fogyott is, én ugyanannyi kg vagyok, mint voltam.

Egy átlag napi kajánk: (1 főre vetítve írom)

Reggeli: turmix 1 banánból+1 natúr joghurt+néhàny szem mandula+50g-os müzliszelet

Ebéd: Fejenként 1 zacskónyi rizs (125g)+250 csirkemell+tejszínes szósz+ jó sok párolt brokkoli

1 snickers

Délután: 1 közepes mekis krumpli

Este: Grillsajt (120g) + sok zöldség

tegnap 14:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%

Nagyon egyszerű, nem egyformák az emberek, ezzel együtt testalkat és az anyagcsere sem.

"Az ektomorf, azaz „nyúlánk” testalkat a tipikus „csontra hízó típus”. Akik ebbe a kategóriába tartoznak, azok általában vékonyak, végtagjaik hosszúak, medencéjük keskeny. Testükön kevés zsír található, nehezen híznak, és nehezen izmosodnak. Alapanyagcseréjük magasabb az átlagnál."

[link]

tegnap 14:58
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Gyors az anyagcsereje, azert nem hizik. ;-)
tegnap 14:59
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
Evés után nem tűnt el hosszabb időre a fürdőben? Nehogy bulimias legyen véletlen és azért nem hízik.
tegnap 15:01
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Első, ő nem ilyen nyúlánk hatást kelt, ponthogy nagyon formás, széles a medencéje, meg nem is “csontvékony” inkább izmos.
tegnap 15:02
 5/12 A kérdező kommentje:
3.-nem, ebben biztos vagyok, nem tűnt el evések után+hallottam volna ha hány volna
tegnap 15:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
De mekkora magasság ehhez a súlyhoz?
tegnap 15:13
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Sokat hízni ennyitől nem is könnyű.
tegnap 15:17
 8/12 A kérdező kommentje:
168cm
tegnap 15:33
 9/12 A kérdező kommentje:
Volt pár nap amikor sokkal egészségtelenebbül ettünk, csak mennyiség kb ennyi
tegnap 15:33
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

"3 hetet együtt töltöttünk, ami alatt mondhatni végis ugyanazt és ugyanannyit ettünk, kb ugyanannyit mozogtunk"

3 hét értelmezhetetlenül rövid ilyen kijelentésekhez, ráadásul nincs olyan, hogy mondhatni, körülbelül, átlag, közepes. Nincs olyan, hogy 1 banán, hisz valamelyik banán ennyi kalóriát tartalmaz, valamelyik pedig annyit. Nincs olyan, hogy néhány szem mandula, vagy hogy sok zöldség. A biológiát és a szervezetet csak a konkrét grammok, kalóriák, számok érdeklik. Az nem, hogy szemre/érzésre sok vagy kevés volt-e a brokkoli.

"Ő meg fogyott is"

Mennyit? Csak mert egy-két (akár három-négy) kilót egyetlen nap alatt is ingadozhat egy ember testsúlya. 3 hét alatt értelmezhetetlenül rövid tényleges fogyás detektálására.

tegnap 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!