A barátnőm annyit eszik, mint én, és mégsem hízik, pedig kb fele akkora, mint én. Én ennék keveset? Hogy lehet ez?
Ő 60kg, középmagas, én 190cm vagyok és 90kg. Rajta kb semmi felesleg nincs, nagyon nőies az alkata, enyhén kockás a hasa, izmos a combja, feszes fenék, széles csipő stb. nem az a csontvékony alkat, hanem inkább a sportos/nőies.
3 hetet együtt töltöttünk, ami alatt mondhatni végis ugyanazt és ugyanannyit ettünk, kb ugyanannyit mozogtunk. Ő meg fogyott is, én ugyanannyi kg vagyok, mint voltam.
Egy átlag napi kajánk: (1 főre vetítve írom)
Reggeli: turmix 1 banánból+1 natúr joghurt+néhàny szem mandula+50g-os müzliszelet
Ebéd: Fejenként 1 zacskónyi rizs (125g)+250 csirkemell+tejszínes szósz+ jó sok párolt brokkoli
1 snickers
Délután: 1 közepes mekis krumpli
Este: Grillsajt (120g) + sok zöldség
Nagyon egyszerű, nem egyformák az emberek, ezzel együtt testalkat és az anyagcsere sem.
"Az ektomorf, azaz „nyúlánk” testalkat a tipikus „csontra hízó típus”. Akik ebbe a kategóriába tartoznak, azok általában vékonyak, végtagjaik hosszúak, medencéjük keskeny. Testükön kevés zsír található, nehezen híznak, és nehezen izmosodnak. Alapanyagcseréjük magasabb az átlagnál."
"3 hetet együtt töltöttünk, ami alatt mondhatni végis ugyanazt és ugyanannyit ettünk, kb ugyanannyit mozogtunk"
3 hét értelmezhetetlenül rövid ilyen kijelentésekhez, ráadásul nincs olyan, hogy mondhatni, körülbelül, átlag, közepes. Nincs olyan, hogy 1 banán, hisz valamelyik banán ennyi kalóriát tartalmaz, valamelyik pedig annyit. Nincs olyan, hogy néhány szem mandula, vagy hogy sok zöldség. A biológiát és a szervezetet csak a konkrét grammok, kalóriák, számok érdeklik. Az nem, hogy szemre/érzésre sok vagy kevés volt-e a brokkoli.
"Ő meg fogyott is"
Mennyit? Csak mert egy-két (akár három-négy) kilót egyetlen nap alatt is ingadozhat egy ember testsúlya. 3 hét alatt értelmezhetetlenül rövid tényleges fogyás detektálására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!