Àllandóan kívánom a kaját mikor nem vagyok éhes akkor is. Zavar ez az életben, hogy àllandóan ennék, egy kiadós ebéd után is fél óra múlva érzem hogy jól esne valamit enni, mit csináljak? Megőrjít ez az állandó sóvárgás !
Figyelt kérdés
nov. 4. 11:06
1/4 A kérdező kommentje:
Átlagos testalkatú nő vagyok
nov. 4. 11:08
2/4 anonim válasza:
Átlagos testalkatú - mennyi a súlyod és magasságod? Nem voltál étkezési zavaros előtte, kórosan soványan?
Mert én most gyógyulok étkezési zavarból és csomószor éhes vagyok, meg ennék, de nálam ez élettani folyamat, és elmúlik.
Ha alapból egészséges a viszonyod az étellel, akkor nézess vérképet, nincs-e pl hiánybetegséged.
3/4 anonim válasza:
Ez étkezési zavar/ételfüggőség jele lehet. Ha egyedül nem tudod leküzdeni, érdemes szakemberhez fordulno
4/4 anonim válasza:
Első körben egy kivizsgálást ajánlanék, amit kezdj a háziorvosodnál. Vérkép, cukorvizsgálat, hormonvizsgálat.
Ha ezek negatívak, szóba jöhet a stressz és a lelki gondok, amik pszichológusok szakterületei.
Mindenképp menj végig ezeken, mert amikor már tetemes súlyt magadra eszel, már nagyon nehéz munka lesz ledolgozni. Tapasztalatból mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!