Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hizni szeretnék és 7-8 éve...

Hizni szeretnék és 7-8 éve használtam egy italt ami valami tömegnővelő szerűség volt amit komolyabb műtétek után szoktak rákos stb betegeknek ajánlani. Mi annak a neve és hol szerezhető be?

Figyelt kérdés
nov. 4. 08:33
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Patikában lehet kapni, szerintem az orvos írja fel.
nov. 4. 08:45
 2/4 Med_fet_ati ***** válasza:
100%

A Nutridrink Max pl. recept nélkül kapható:

[link]

De a Hipp is gyárt felnőtt tápszert is, nem csak csecsmőknek.

nov. 4. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Italok csak kiegészítésképpen menjenek a legalább 2800, de inkább 3000+ kalóriás étrend mellé, ne azokkal akarj hízni.
nov. 4. 11:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Tisztába vagyok azzal hogy az etrendkiegesztő nem helyettesítő hanem plusz.

De volt egy időszak amikor nagyon vékony voltam és amit írtam ami a rákos betegeknek szoktak na az használt nagyon gyorsan az rúd komolyabb dózis logikus. Ezek a reklámozott xy cégek etrendkiegesztők időseknek gyerekeknek vagy testepitoknek ezek egy átlag embernek vagy jó vagy nem vagy csak jó a reklám ugye elég nagy a piac és lehet csak penzkidobas lutri.

De azért ami orvosi és azok a betegek kapják akik kb az elgyengules határán vannak már az teljesen más hatásúak nagyobb dózis és még sose hallottam h nem volt hatása.

Valószínű ezek nem is kaphatók csak úgy lehet csak orvos irhatja fel

Mert én anno egy ilyen betegségbe elhunyt idős bácsi hozzá tartozójatol vettem meg ami megmaradt ital nekik.

Megvettek jó hatása volt de a bácsi sajnos nem élte túl más okok miatt.

De maga a termék neve nincs meg...

És ezért kérdeztem azt.

nov. 4. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!