Milyen étvágynövelők hatásosak? Vannak Természetes módszerek? Fejben dől el? Sok függ a dohányzástól?
Mindig is probléma volt számomra az evés. Dohányzom, de próbálom lecsökkenteni. Meg az utóbbi időben mintha spórolnék a kaján is pl. kisebb szelet sajtot vágok, eggyel kevesebb szalámit rakok a zsemlébe stb.
Olyan érzésem van mintha nem lehetne nyugodtan leülni enni se.
Szeretnék egy keveset hízni és ebből izmot építeni. Jelenleg 65 kg vagyok és 176 cm magas srác, kevés izomzattal.
Valami étvágy növelő hatású készítmény, tea, por stb számításba jöhet?
Vagy inkább az életmódon kéne változtatni, kevesebb stressz - kevesebb cigit jelent és nyugodtan leülni.
Bár sose voltam az, aki pl egy étterembe is nyugodtan megtud enni egy adagot, még így felnőttként is elég lenne a zóna vagy gyerek menü nekem.
Egyes, ez nem igaz.
A legtöbb dohányos azért hízik meg, mert kell valami pótcselekvés a függőségi kényszer kezelésére, és sokan az evést választják erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!