Trauma után hosszútávú ételundor?
2 hónapja vették ki a mandulám. Nagyon rossz volt. Ráadásul begyulladt a sebágy, úgyhogy nem pár napig, hanem 3 hétig kínzott erős fájdalom, alig ettem, 8 kilót fogytam, és még további legalább egy-két hétig állandóan beleragadt a falat a torkomba, hiába nyeldekeltem, ittam rá, nem ment le, kézzel piszkáltam ki onnan, szóval utáltam enni.
Azóta rendben vagyok, nem fáj, le is megy a falat, de még mindig utálok enni. Az ízeket sem érzem úgy, mint régen. Minden étel kicsit rossz ízű, még a régi kedvenceim is. Úgyhogy nemhogy nem szedtem vissza a súlyom, pedig mindenki azt mondta, hogy vissza fognak jönni az ilyen gyorsan, éhezéssel leadott kilók, de további 2 kilót fogytam. Amit mondjuk nem bánok, mert így is 70 kiló vagyok a 166 centimhez, szóval önmagában a fogyással nincs bajom, még 15-öt szívesen leadok, de az eléggé zavar, hogy az evés megszűnt jó dolognak lenni. Mindig csak azért eszem, mert már nagyon éhes vagyok, és sosem élvezem. Főzni is nehéz a családnak, mert nem érzem finomnak az ételeket. Más tapasztalt ilyet? Létezik ilyen típusú evészavar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!