Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan változtassak?

Hogyan változtassak?

Figyelt kérdés

3 hónapja elkezdtem kcalt számolni viszonylag alacsony volt a testzsirom és viszonylag fit és erős voltam ,szeretem s sportot azután a kcal számlázás kicsit ortorexia szervűvé vált így ha valahol nem volt egézséges kaja akkor inkább nem is nagyon ettem lefogytam 39 kg rá ezután mindenhonnan jöttek hogy hozzák stb. Szóval elkezdtem többet enni egézséges hizas 1 hónap alatt hiztam kb.3 kg ot ezután még mindig mondtak hogy hizak meg akartam felelni nekik és elkezdtem csokibol ,kekszbol rengeteget enni csak és kizárólag egészségtelen kajakb nulla sport mellet 10 kg ot híztam alig egy hónap alatt most 52 vagyok kenyszerevo, folyton tomom magam meg ha nem is kívánom ,alig mozgok valamit és unkonfortosan érzem magam a testemben fáj mindenem és csak egészségtelen kajákat fogyasztok amiket régebben megvontam magamtól mert egészségtelen vagy annak gondoltam

Ui.:bocsi az ékezetek miatt,teljesen tanácstalan vagyok lehet ,hogy a régebbi depressziómat akarom ezzel háttérbe szorítani nem tudom de nagyon rosz ,hogy nem tudok változtatni rajta):

okt. 29. 21:22
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
Pszichológushoz fordulnék mindenképp
okt. 29. 21:33
 2/3 anonim ***** válasza:
73%
Ez evészavar. Egyedül nem fogod tudni leküzdeni. Van az overeaters anonim csoport. Ők tudnak segíteni. De legjobb lenne egyéni terápia
okt. 29. 21:52
 3/3 anonim ***** válasza:
52%
Úristen, mért nem mész klinikai szakpszichológushoz? Nagyon jól tudod, hogy azt kell! Ez betegség. Mért gyógyulna meg magától?
okt. 29. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!