Sokat eszek és mégis fogyok?
Mostanában sok csokit eszek.
Tegnap pl: voltam megibe , ott sokat ettem és ittam, utána itthon pattogatott kukoricát abból is sokat, meg persze a csoki...
Ma is kb. ugyanez majdnem... és ezektől gondolom sokat lehet hízni is..
De ma vettem egy szoknyát és különösen most az S-es méret volt jó rám, de nekem általában a ruháknál L-M-es szokott jó lenni.
Sokat eszek de mégis a ruháknál 1 mérettel kevesebb jó rám, mitől és miért van ez és hogy lehet?
Normális válaszokat nem lehetne írni?
A ruhaméretezések meg nincsenek elcseszve eddig mindig is az a méret volt amit írtam most meg hírtelen más...
na mindegy
Akkor azt akarod hallani, hogy azt mondjuk biológiai csoda vagy? Mekis kajától meg csokitól fogysz??? Ha azt mondanád, vagyis tényekkel alátámasztanád saját magadnak, hogy múlt héten 65 kiló voltál most meg csak 58 akkor azt mondom az vagy... de így csak és kizárólag a ruhaméret elcseszésre szavazok még mindig.
Lásd példát, ez ugyan cipő, de a ruhaméret is ilyen. Párom 42 és feles cipőt hord a márkás cipőkből, legyen az bármilyen, múltkor kellett neki egy melós cipő, így vettünk egy kínait. A 44-es alig ment rá a lábára. Ugyanígy van ez a ruhákkal is hidd el. Nekem is van olyan nadrágom, amit egy és ugyanazon a napon vettem és az egyik négy! számmal nagyobb mint a másik. (feltételezem, hogy nem fogytam vagy híztam abban az öt percben, amíg átsétáltam egyik boltból a másikba...)Ennyit a ruhaméretekről
értem
kösz a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!