Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 30 kilót fogytam fél év alatt...

30 kilót fogytam fél év alatt hirtelen, elég sovány lettem, hogyan hízzak ismét fel?

Figyelt kérdés
Az okát tudom miért fogytam, de nem részletezem...
okt. 5. 20:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Értelmetlen, amit írsz és elég durva, ha komolyan is gondolod.

A kérdező elég nagy valószínűséggel nem ocsmány, lifegő zsírpárnákat, életveszélyes zsigeri zsírosodást, plakkos artériákat, cukorbetegséget, esetleg rákot szeretne, hanem, gondolom, minőségben hízni: tömeget növelni.

Gondolom, nem ártana, ha a tömeg növekedés nagy része izom és nem funkció nélküli zsírpárna terebélyesedés lenne.

Persze lehet, hogy valami hízós fétist tol, akkor rendben van, amit írsz.

nov. 5. 04:09
 12/16 anonim ***** válasza:

400 kcal az 400 kcal, csak éppen fánkból egy darab annyi, amivel nem lakik jól, barna rizsből egy 400 kcal adag fedezi órákig a szervezetét és nem kaparja a falat az éhségtől. Glikémiás indexnek hívják, tessék utána nézni.

A hízó emberek, a fogyó emberek és a stagnáló emberek se vigyenek be szemetet a szervezetükbe és ez a lényeg.

nov. 5. 06:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Tisztában vagyok a glikémiás indexszel A kérdező ezúttal hízni kiván, nem tömegnövelni. Nem hiszem, hogy -a példánál maradva- 1-2 fánk káros lenne, ellenkezőleg. Nézzél utána: a "zsírpárnának" is van funkciója, nem szerencsés, ha egyeltalán nincs.
nov. 5. 07:38
 14/16 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: rengeteg ember élvezettel fogyasztott kedvencét nem kellene szemétnek nevezni. A többség enni/étkezni szokott, nem táplálékot bevinni.
nov. 5. 07:46
 15/16 anonim ***** válasza:

A legtöbb ember élvezettel fogyasztott kedvence: szemét.

Attól, hogy valamit sokan csinálnak, még nem lesz jó.

A dohányzást is mentegessük, mert még mindig sokan művelik? Nemár.

nov. 5. 08:14
 16/16 anonim ***** válasza:

"A legtöbb ember élvezettel fogyasztott kedvence: szemét."

Ezt magyazázd el azoknak, akik pékségben, cukrászdában vásárolnak, és -veled ellentétben- jól érzik magukat. Ja, és nem mindenki 2 mázsás, aki időnként süteményt eszik.

nov. 5. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!