30 kilót fogytam fél év alatt hirtelen, elég sovány lettem, hogyan hízzak ismét fel?
Figyelt kérdés
Az okát tudom miért fogytam, de nem részletezem...okt. 5. 20:43
1/16 anonim válasza:
Google: egészséges ételek és átnyomsz a "Képek" részre. Ezekből próbálj sokat enni!
Teljes kiőrlésű ch-k, minőségi forrásból származó zsírok (ilyet nehéz találni), frissen készített fehér húsok, stb.
2/16 anonim válasza:
Akkor ne részletezz, viszont ilyen mértékű fogyásnál - hacsak nem 100-ról indultál - alap a dietetikusi és orvosi monitorozás.
3/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem feltétlenül nagy mértékű, de ez helyzetfüggő. Mivel tudja és nem akar beszélni róla, nyilván traumatikus. Ha konkrétan soványabb is lett a kelleténél, akkor probléma. De ebből nem vagyunk okosabbak.
4/16 anonim válasza:
Ha csak az a cél, hogy pár kilót felszedj, akkor egyél sok szénhidrátot valami egészséges zsírral. Én, ha a szénhidrátot kihagyom, gyorsan fogyok, gondolom, ez visszafelé is működik.
Ha csak azért akarsz hízni, mert lóg a bőröd, akkor megnyugtatlak, pár hónap alatt rendbejön, azon ne aggódj.
6/16 anonim válasza:
#5 és aki hízni akar, annak nem kell egészséges módon enni? Képzeld, 400 kcal-nyi fánk is hízlalhat és 400 kcal-nyi barna rizs is, ha kalóriakereten felül eszi meg. Csakhát a fánk csupa olaj, cukor és liszt, míg a barna rizs lassan futó, könnyen emészthető szénhidrát.
7/16 anonim válasza:
Lepontozás helyett érvelnél is? Vagy arra már nem futotta?
8/16 anonim válasza:
Te érveltél? Nem, csak beírtál valami nettó hülyeséget.
9/16 anonim válasza:
6# Az un. egészséges kajáktól nehezen lehet hízni, a kérdező pedig hízni szeretne. A cél érdekében hizlaló ételeket kellene ennie. A kalóriakeretet hagyd meg a fogyókúrázóknak, itt nincs jelentősége.
10/16 anonim válasza:
"Csakhát a fánk csupa olaj, cukor és liszt," Így van. Ezért hizlal jobban, mint a barnarizs. Ez a kombináció hizlal a legjobban. Fogyókúrában kerülendő, de most nem fogyni akar a kérdező, hanem hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!