Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 30 kilót fogytam fél év alatt...

30 kilót fogytam fél év alatt hirtelen, elég sovány lettem, hogyan hízzak ismét fel?

Figyelt kérdés
Az okát tudom miért fogytam, de nem részletezem...
okt. 5. 20:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
79%

Google: egészséges ételek és átnyomsz a "Képek" részre. Ezekből próbálj sokat enni!

Teljes kiőrlésű ch-k, minőségi forrásból származó zsírok (ilyet nehéz találni), frissen készített fehér húsok, stb.

okt. 5. 20:54
 2/16 anonim ***** válasza:
Akkor ne részletezz, viszont ilyen mértékű fogyásnál - hacsak nem 100-ról indultál - alap a dietetikusi és orvosi monitorozás.
okt. 6. 10:59
 3/16 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem feltétlenül nagy mértékű, de ez helyzetfüggő. Mivel tudja és nem akar beszélni róla, nyilván traumatikus. Ha konkrétan soványabb is lett a kelleténél, akkor probléma. De ebből nem vagyunk okosabbak.
okt. 9. 13:12
 4/16 anonim ***** válasza:

Ha csak az a cél, hogy pár kilót felszedj, akkor egyél sok szénhidrátot valami egészséges zsírral. Én, ha a szénhidrátot kihagyom, gyorsan fogyok, gondolom, ez visszafelé is működik.

Ha csak azért akarsz hízni, mert lóg a bőröd, akkor megnyugtatlak, pár hónap alatt rendbejön, azon ne aggódj.

nov. 4. 10:14
 5/16 anonim ***** válasza:
0%
1# A kérdező hízni akar, nem fogyni!
nov. 4. 10:19
 6/16 anonim ***** válasza:
63%
#5 és aki hízni akar, annak nem kell egészséges módon enni? Képzeld, 400 kcal-nyi fánk is hízlalhat és 400 kcal-nyi barna rizs is, ha kalóriakereten felül eszi meg. Csakhát a fánk csupa olaj, cukor és liszt, míg a barna rizs lassan futó, könnyen emészthető szénhidrát.
nov. 4. 14:20
 7/16 anonim ***** válasza:
Lepontozás helyett érvelnél is? Vagy arra már nem futotta?
nov. 4. 20:32
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Te érveltél? Nem, csak beírtál valami nettó hülyeséget.
nov. 4. 20:36
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
6# Az un. egészséges kajáktól nehezen lehet hízni, a kérdező pedig hízni szeretne. A cél érdekében hizlaló ételeket kellene ennie. A kalóriakeretet hagyd meg a fogyókúrázóknak, itt nincs jelentősége.
nov. 4. 21:45
 10/16 anonim ***** válasza:
"Csakhát a fánk csupa olaj, cukor és liszt," Így van. Ezért hizlal jobban, mint a barnarizs. Ez a kombináció hizlal a legjobban. Fogyókúrában kerülendő, de most nem fogyni akar a kérdező, hanem hízni.
nov. 4. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!