Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 2000-2300 kalóriás étrended...

2000-2300 kalóriás étrended tartók ti miket esztek egy nap?

Figyelt kérdés

Sziasztok, azért kérdezem, mert remélem, hogy a válaszok közt találok új recept ötletet, amit beilleszthetek az étrendembe.

Előre isöszönöm a válaszokat, és kérlek ne essetek egymásnak: ki étrendje miért nem jó. Nem vitára vagyok kíváncsi :)

2024. szept. 10. 11:41
 1/3 A kérdező kommentje:
* előre is köszönöm.
2024. szept. 10. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
2024. szept. 10. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:
0%

K.b. én is annyit eszek elvileg vagy legalábbis tavalyi nyáron így volt, pedig kalkulátor 1500-at nyomott ki és szerinte a 2300-zal disznó leszek. :D Csak kíváncsiságból néztem meg, szerencsére eszemben sem volt eszerint diétázni. :D Saját étrenddel le is fogytam, nem disznó lettem. :D :D

Többnyire magyaros és kevés olasz ételt eszek, nagyon válogatós vagyok, gyümölcsöt alkalmanként eszek, zöldségeket főtt ételből eszek, odafigyelek naponta zöldséges vagy gabonás ételre, lisztből durum és barna, kenyérből rozs és durum.

2024. szept. 10. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!