Éves után gyomor fájdalom?
Figyelt kérdés
Más is küzd hasonlóval?
Nem mindig de előfordul hogy étkezés után nem rögtön kb egy fél óra múlva elkezd fájni vagy égni nem is tudom és vagy 1 óra amíg elmúlik.. ha elmegyek sétálni akkor sokkal hamarabb helyre jövök
szept. 6. 20:23
2/8 anonim válasza:
Mindenképp menj el orvoshoz!
Sajnos nekem is ez van, és nagyon ijesztő volt elsőre, de utána kiderült hogy mivel fiatal vagyok a gyomrom így reagál a kelt tésztára, később ez gyomor savként fog jelentkezni. Apukámnál is ez volt fiatalabb korában. De ne ebből indulj kis, mert sok minden lehet, és mindenképp jó ha egy orvos megnézi és ő mond véleményt. Főleg hogy a gyomor környékén sok dolog fájhat pl epe, más stb...
3/8 anonim válasza:
előtő vagyok, májat akartam írni a végén*
4/8 anonim válasza:
Ez nagyon nem normális. Ki kell vizsgáltatni
5/8 anonim válasza:
Ha tul sokat eszel.....akkor van ilyen? Vagy egy szenvics vagy Alma utan is?
6/8 A kérdező kommentje:
Nem egy szendevics után azért hanem mikor egy jót eszek kb.
szept. 9. 12:41
7/8 anonim válasza:
Azóta nem mentél el orvoshoz? Sokkal egyszerűbb mint itt várni. Megmondja pl hogy gyomorsavad van, vagy valami vitamin hiány vagy bármi komolyabb...
8/8 A kérdező kommentje:
Nem. Már régóta van így és Nem minden étkezés után.. lehet hogy gyorsan eszek vagy hirtelen.
szept. 9. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!