Mi lehetett az oka?
Figyelt kérdés
Tegnap bögrés sütit csináltam, a recept ez volt: 4ek(evőkanál) liszt, 2ek cukor, 2ek cukrozatlan kakaópor, egy fél csomag sütőpor, 1 tojás, 2ek olaj, és 2ek tej. Majd rá egy fél órára kimentünk sétálni, és nem volt hányingerem, nem is hánytam, de hirtelen nehezen nyeltem, mint amikor már hányás előtt vagyok, gyorsan leültem, és vártam. Elkezdtem gondolkodni mi lehet, közben éreztem hogy lehet hányni fogok (Emetofobiás vagyok). Hazajöttem, itthon vettem be deadalont, és ültem.. Jobb is lett utána, de nem tudom mi okozhatta, és azt se tudom, vajon ehetek e már rendesen..aug. 27. 10:24
1/4 anonim válasza:
A bögre sütnek ehhez mi köze van? A kategória se jó, ez egeszseg kérdés, nem ételek, bakker
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem láttam az “egészség” témát, és mivel a bögrés sütire gyanakodtam, gondoltam ezt a témát adom :)
aug. 27. 10:58
3/4 anonim válasza:
Semmi köze a sütihez. Valszev szorongás, pánikroham, depresszió, stressz vsgy ezek kombinációja áll a háttétben
4/4 anonim válasza:
Szerintem sem a süteménytől lettél rosszul.
Lehet keveset ittál,meleg volt stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!