Sos. Nagyon szenvedek a refluxtól,mit tegyek?
Sziasztok!
Semmit nem aludtam, ugyanis a sav szét marta a torkomat, és fáj a gyomrom, ég. Vettem be Renniet, Emozult, próbáltam reflux teát, szirupot, tejet is ittam (nem egyszerre mindet) de semmi nem vált be. Felpárnáztam a fejem, bal oldalamon nem tudok aludni, ülve is próbáltam de nem megy.
Gasztroenterológiára Májusra kaptam időpontot, a háziorvos meg addig diétát javasolt meg az Emozul savlekötőt. Tartom mindegyiket de mégis újból előjött.
Mit tegyek? Kinek mi vált be?
Segítő válaszokat köszönöm!!!
Ludea tabletta segít. Mikor terhes voltam, nég a Rennietől is égett a gyomrom. Iszonyúan szenvedtem, hetekig nem aludtam. A Ludea után tünetmentes lettem.
Külföldön élünk, itt recept nélkül lehet venni Omep tablettát, ugyanaz a hatóanyaga. Gyakorlatilag megszűnt a gyomorégésem, ehetek bármit. Tudom, hogy nem lehet folyamatosan szedni, nekem elég két naponta egy, de sajnos ez alatt az adagolás alatt visszatér a gyonorégés.
Kérdező, alábbiakat is próbáld majd ki (szerezd be):
- Talcid
- Gaviscon
- salvus víz
Köszönöm! Reggel mindenképp be szerzek valamit, mert már nem bírom… sírni tudnék.
Semmit nem is tudtam aludni
Írd majd meg, hogy mi vált be.
Nagyon drukkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!