Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Akinek inzulinrezisztenciát...

Akinek inzulinrezisztenciát diagnoztizáltak,mik voltak a tünetek? Hogy derült ki?

Figyelt kérdés
szept. 5. 07:56
 1/1 anonim ***** válasza:

Június elején döntöttem el, hogy na, lefogyk, mert van egy kosztümöm, ami egyszer volt rajtam 10 éve, és két év múlva diplomaosztóra bele kell férnem. 10 év alatt jött rám kb 20 kiló, de ugye a pörgős kórházi munkát lecseréltem, simán erre fogtam, hogy így jár aki keveset mozog (meg sokat eszik). Mérlegem nincs, ezért kiindiulásnak inkább labort csináltattam, hogy lássam, vajon az változik-e a fogyással. Cukrom éppen a felső határ altt, TSH magas, de 10 éve az, háziorvos indig lerendezte azzal, hogy a T3-T4 oké, nem kell vele foglalkozni.

Most maszekban csináltattam terhelést, anti TPO-t (1300 felett). HOMA-indexem is magas lett, 60 perces inzulin és vércukor sem jó.

Semmi tünetem nem volt. Dietetikus azzalkezdte, no cukor. Mondtam, oké, menni fog, mert 10 éve semmit nem eszek, ami cukros vagy finomlisztes :D

szept. 5. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!