Kinél hogy derült ki az inzulinrezisztencia?
Figyelt kérdés
Milyen tüneteitek voltak?szept. 3. 10:10
1/8 anonim válasza:
Állandóan enni tudtam volna, nagy volt az étvágyam, edesszaju voltam/vagyok, nem indult be magatol a fogyás
2/8 anonim válasza:
Hashimotos vagyok, automatikusan nézik hozzá.
3/8 anonim válasza:
Sajnos nekem egyből cukorbetegség lett.Későn derült ki:(
Egyébként úgy hogy elmentem nőgyógyászhoz,aki kért vagy 20 féle vizsgálatot(magánban)És a legelső terheléses cukorvizsgálatnál óriásit hasaltam.El se végezték,neki ugrottam még vagy egyszer de nem csinálták.Aztán rendes kórházba mentem,előtte megint vérvétel meg minden és ott derült ki
4/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Hogy-hogy nem végezték el a terhelést?
szept. 4. 02:17
5/8 anonim válasza:
Ha a éhhomi vércukor több mint 6,5 vagy 7 (labortól függően) akkor már el sem végzik a vizsgálatot. Ilyenkor megszúrják az ember ujját, és egy cukormérővel megmérik a cukrot mielőtt bármit is csinálnak, mert ha az az ember cukorbeteg és nem is tud róla, akkor ilyen erős cukor terhelés nagyon gondokat tud okozni.
6/8 A kérdező kommentje:
Tehát ha általában nagyon alacsony az éhgyomri érték,akkor nem valószínű az IR,jól gondolom?
szept. 5. 05:26
7/8 anonim válasza:
Nem, az IR ha már cukorbetegség gyanús akkor magas az érték. Én is IRes vagyok és 5,2-es az éhomi. Az inzulin görbe a lényeg ilyenkor.
8/8 anonim válasza:
Nekem is alacsony az ehgyomri ertek megis cukorbeteg vagyok mert a 60 es 120 perces meg magas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!