Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kinti-benti kutyás családoknál...

Kinti-benti kutyás családoknál a földre leesett zsömle automatikusan kukaba kerül?

Figyelt kérdés
Milyen takarítási szint mellett érezhetném azt, hogy fel szabad venni és meg lehet enni? (Nyilván ha a kutya nem nyalta össze, észre se vette.)
aug. 29. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Én simán felveszem és megeszem, ha a lehullási helyen nincs szemmel látható piszok. :) De! Nem is vagyok egy patikaszökevény, azért én nem tartok labortisztaságot. :D Még élek.

(Ha kutyaszőrös lesz, akkor viszont nincs gusztusom hozzá - és mivel hosszúszőrű németjuhászunk van, az ezért előfordul napi porszívózás mellett is - mint a vadnyugaton az ördögszekerek kábé :D Nem is tudom, honnan jön ennyi szőr az ebről, statisztikailag már kopasznak kéne lennie :D )

aug. 29. 09:29
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Nekem csak macskáim vannak, akik tisztességesen vedlenek egész évben, de ősszel jön csak a java. Megnézem, ha nem lett koszos, szőrös stb akkor megeszem, pláne ha valami finomság utolsó falatkája :)
aug. 29. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Nem kukába, hanem kutyába kerül.
aug. 29. 09:39
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Nalunk le sem er a morzsa, a kutyak mar fel is porszivozzak.😀
aug. 29. 09:58
 5/5 anonim ***** válasza:
71%
Kuka? Majd megeszi az eb.
aug. 29. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!