Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vélemény erről a módszerről?

Vélemény erről a módszerről?

Figyelt kérdés

A barátom mindig is nagyon vékony volt, nem bír sokat enni és küzd azzal, hogy hízni tudjon. Nekem is tetszene, ha kicsit hízni (netán még pocakja is lenne), és ő is jobban érezné magát, ha kicsit masszívabb lenne (ezt ő mondta). Meg is kért rá, hogy segítsek neki felszedni egy pár kilót.

4 dolog jutott eszembe:

- Béres csepp. Immunerősítő, egyébként sem árt, és elvileg étvágyat csinál.

- Én csinálom a reggeli zabját, kimérve mindent. Minden nap 2 grammal több gyümi és zab lenne benne, és 1 grammal több egészséges zsír.

- A kávéjába tej és tejszín keveréket használna.

- És ami szerintem a legtöbbet hozná: étel helyettesítő. Találtam a neten ilyen italokat, ami fél liter 500 kalória, és kivált egy étkezést. Ő ezt a nap végén inná meg az utolsó étkezés után, mint plusz étkezés.

aug. 29. 08:19
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

A Béres Csepp és az étrend kiegészítő jó ötlet, de a másik kettő nem tesz hozzá semmit.

El kellene járni edzőterembe. Fontos lenne, hogy pihenje ki magát.

A táplálkozása legyen változatos, de a hangsúly azon van, hogy kalóriatöbbletben legyen a nap végére. Erre vannak applikációk amik segítenek ezt nyomon követni. A tömegnövelő port pedig csak akkor igya amikor rendes táplálkozásból nem sikerült aznap bevinni annyit, hogy többletben legyen. Nem kell agyba-főbe inni mert annak nem sok értelme van és drága is ahhoz. Önmagában attól nem fog meghízni.

aug. 29. 08:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Bocsánat, de nem írtad: orvosilag minden rendben van vele? Laborja mikor volt? Vitaminhiánya is lehet, de ha vitaminkészítményt szedne, nézzétek meg, hogy ásványi anyagot is tartalmaz-e, ne ütközzön a Béres cseppel. (Személy szerint jobb inkább különálló vitaminkészítményeket választani, nem olyat, ami minden az egyben, mert az felszívódás szempontjából sokszor semmi az egyben.)

A vitamin és ásványi-anyag pótlás mindenképpen fontos. A kiegyensúlyozott étkezés is. Nem értem egyébként, miért méricskélitek a reggeli zabját, annyira rossz evő, hogy úgy kell egy bizonyos mennyiséget belediktálni? Ha nem, akkor az lenne a normális, ha híznia kell, hogy annyit eszik, amennyi jólesik neki.

Azt az "ételhelyettesítő" italt hanyagolnám, a többi egyébként mehet, ártani nem árt alapon.

aug. 29. 10:34
 3/5 anonim ***** válasza:

A zab dolog marhaság és káros is.

Béres csepp oké.

Tejszín oké.

Ezen kívül szimplán egyen többet. Ételekből és nem kiegészítőkből. Teljes értékű tápláló ételek pls

aug. 29. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Kalóriatöbblet - anélkül nem fog hízni. Akkor is egyen többet, ha fizikálisan szar - hozzászokik a szervezete, csak eleinte lesz kellemetlen és teltségérzet.
aug. 30. 11:37
 5/5 anonim ***** válasza:

A zabnak semmi értelme, reggelire mehet a vajas pirítós, tojás, avokádókrém, stb.stb. A zabkása nagyon fancy, de hízni attól nem fog :D

Amúgy meg naponta 3 nagy és 3 kisebb étkezés, lefekvés előtt snack. Kalóriában meg 500-zal legalább több, mint amennyit most eszik.

Meg: leírhatnád egy napi kajáját, mert vszeg marha keveset eszik, azért vékony.

aug. 30. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!