Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Escitilt (10mg-t) szedek...

Escitilt (10mg-t) szedek április óta. Sajnos kénytelen voltam pszichiáter segítségét kérni a problémáimra. Azóta, a hétköznapjaim jól telnek, viszont azon kaptam magam, hogy felszaladtak a kilók. Mitől? Mit tegyek? Hogyan fogyhatok?

Figyelt kérdés

Azért kezdtem azzal, hogy milyen gyógyszert szedek, hátha ismertek olyat aki szedett ilyet.

Áprilisban kezdtem el szedni. Junius középén kezdtem el diétázni. Szigorúan! ☝🏼le is ment 2-3 kg, de nem látszik, szó szerint puffadt vagyok. Nekem csak most ugrott be, hogy lehet az orvosság miatt van!? Mi ilyenkor a teendő? Azon kívül, hogy vissza megyek az orvoshoz ahová csak szeptemberre kaptam időpontot. Lehet valahogyan sikeres fogyás ilyen gyógyszer mellett?

aug. 25. 18:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Több mozgás, kevesebb lisztesáru, nulla hozzáadott cukor, sok zöldség.
aug. 25. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!