Már egy jó ideje nem bírok enni. Csak forgatom a kaját a számvan addig amíg péppé nem rágom aztán erővel lenyelem. Szerintetek ez miért van?
Figyelt kérdés
Már voltunk ezzel füll-orr-gégészeten, ott voltam ilyen nyeletéses röntgenen meg ultrahangon is, de semmit sem mutattak ki. Most kaptunk pszichiátriára időpontot szep.23-ára. Szerintetek pszichiátriára kell mennünk? Gasztroenterológia az amit még ajánlott az orvos.2020. aug. 13. 10:46
1/4 anonim válasza:
Amikor nagyon depressziós voltam, ugyanígy voltam. Már attól is kiakadtam, ha hallottam a tányér, vagy kanál csörgését.
2/4 anonim válasza:
Nekem is a visszatérő depressziótól, szorongástól volt. Előtte ettem rendesen, de ahogy egyre rosszabbul éreztem magam idegileg, annál kevésbé volt étvágyam. Gyakorlatilag hetekig alig ettem, volt, hogy semmit. Ha mégis megpróbáltam, nem esett jól, még az ízeket sem éreztem. Most már kicsit enyhült a szorongás, így tudok enni egy keveset.
3/4 anonim válasza:
Nekem gyerekkoromban volt eloszor. Nyariszunetben az idos rokonok mellett, akikre rabiztak, depresszios voltam es szorongtam. Nagyon is konnyen lehet psziches oka. Viszont van megoldas.
4/4 A kérdező kommentje:
Micsoda a megoldás? Aztmondod akkor, hogy lehetnek pszichés okai?
2020. aug. 24. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!