Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Milyen jól bevált táplálkozási...

Milyen jól bevált táplálkozási programjaitok vannak?

Figyelt kérdés
Olyanok véleményét is várom akik rosszul csináltak valamit és rájöttek a helyes útra.
aug. 22. 19:00
 1/1 anonim ***** válasza:
54%

Nem kell túlgondolni a táplálkozást. Én zöldségekre, gyümölcsökre, hüvelyesekre, olajos magvakra, teljes kiörlésű gabonákra, álgabonákra alapozok. Moderáltan fogyasztok sovány fehér húsokat, halakat, tejterméket, tojást is. Figyelek a mennyiségre. Kerülöm az ultrafeldolgozott vackokat, a hozzáadott cukrokat, a telített/transz zsírokat. Sok időt töltök a szabadban, sportolok, fizikailag aktív vagyok, egészéges vagyok. Ha meg néha eszek egy csokit, vagy egy pizzát, akkor nem szorongok, hogy mi lesz az egészségemmel, ugyanis az egészség sose egy-egy "szemétkaján" múlik, hanem a komplett életvitelen.

Egyébként nem étkeztem mindig normálisan. Gyerekként nehezen tudtak a szüleim belém erőltetni bármit, ami nem virsli vagy szalámi, egyetemistaként pedig fast foodon éltem, a napi 3000-4000 kalóriának pedig hízás lett a következménye, de ez már a múlt.

aug. 22. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!