Egy 185 centis, kb.100 kilós vagy több (szóval, túlsúlyos) férfinak mit adnátok reggelire?
Ülőmunkát végez, szóval a lightosabb is jó lenne szerintem.. A vacsoránál már kicsit változtattam az étkezésén, több zöldséget meg gyümölcsöt eszik velem, de a reggeli még problémás. Vagy a gyorsfagyasztott péksütiket nyomatja és/vagy a kávé+cigi kombót, tehát ebédig nem is eszik semmit.
Én ilyenekre gondoltam: tojás több formában, zöldségekkel, teljes kiőrlésű kenyérrel, vagy avokádós kenyér..esetleg tonhalas+zöldségek. Nagyjából ennyi😂😅 Attól tartok, hogy az ilyen müzli tejjel, meg a különféle kásákat nem enné meg..
Egyéb ötlet?
Ha felnőtt emberről van szó, nem gyerekről, akkor nem kell neki enni adni, tud ő saját maga is.
Ehet péksütit és szendvicset is reggelire, csak a mennyiség nem mindegy. Meg ne gyorsfagyasztott legyen, hanem friss.
Tojás is jó. De abból is be lehet zabálni, főleg, ha eszik hozzá egy csomó kenyeret.
Nem kell mindenképpen teljes kiőrlésű. Kalóriában nincs eltérés. Az ilyen avokádós cuccokat nem erőltetném.
2-es
Megkért engem, hogy szervezzem át az étrendjét, nem véletlen fogalmaztam úgy, ahogy.
5-ös
Hidd el, kérdezgetem ettől függetlenül őt is, nemcsak itt gyakorin teszek fel kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!