Sok ember lesz túlsúlyos miután anorexiából meggyógyul?
Én 30 kilót híztam 1,5 év gyógyulás alatt. 45-
ről lettem 75 kg, 170 cm vagyok. Van rajtam felesleg, de nem érdekel, végre jól érzem magam a bőrömben. 1 éve meggyógyultam, azóta nem változott a súlyom.
Nem sokan, csak akik utána eszetlenül és mértéktelenül esznek vagy nem mozognak semmit - nem fogyás súlytartás, hanem egyszerűen csak az egészségük érdekében.
168/35-tel kezdtem gyógyulni, 54-55 kilónál azóta sem voltam több (eszek mindent, annyi, hogy mellette heti 3-4x amikor kedvem van sportolok, mert jól esik). Most sajnos fogytam (diétahiba), de azon vagyok, hogy visszaszedjem, ami lement, mert nem vagyok 100%-os így.
En az lettem:(
kozben meg instan/tik tokon az osszes recovery oldalon továbbra is szep vekonyak a lanyok. Tudom én is hogy a gyógyulást nem kell hasonlitgatni stb de na. Attol még fáj nézni.
Tehát leírtam a TAPASZTALATAIMAT és lehúztok 0-ra :D 56 kilónál az életben nem voltam több, szóval nem értem, mi szrt írtam, de sok a hülye, szóval elengedem.
A 4-esnek meg igaza van, egyébként, de az összes instacsaj lehet hogy már nem étkezési zavaros, de a kondiban éli az életét, még szép hogy tök szálkás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!