Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Kalória többlet meg van, de...

Kalória többlet meg van, de ilyen formában még is hogyan juthatnék el a "hízásig" ? (Kissé bővebb kifejtésem lentebb)

Figyelt kérdés

Most újra elkezdtem tömegelni hiszen elég sokat fogytam az eltelt 2hónapban.

A rengeteg sok stressz miatt szinte enni is alig bírtam ebben az időszakban, ami miatt viszont úgy érzem már a gyomrom is jócskán össze szűkült.

De viszont a munka helyem miatt sajna nem engedhetem meg magamnak, hogy 2-3óra hosszánként konkrétan leüljek és teljesen jól lakásig egyek.

Ráadásul amit nagy nehezen be is viszek kalóriatöbbletett (testsúly kg-ként 2g fehérje és 2g szénhidrált) azt szerintem le is dolgozom, mivel elég kemény fizikai munkát végzek 12órában.

Szóval nem konkrét tömegelős étrendet szeretnék, csak egyszerűen beszerezhető olcsó egyszerű kajákat mondjuk magvakat, bármi rágcsálni valókat amit munkahelyen is bármikor elő tudok venni akár a zsebemből és rögtön viszek be vele kalóriát.

Szóval egyszerűsítve a kérdésem az az, hogy melyek azok a kaják amik erősen kalória többletet tudnak adni?

például.

-szalona

-kolbász

-tepertő

-zsiros sajtok

- tészta köretek stb ??

A válaszokat előre is köszönöm.

aug. 13. 09:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Már az nagyon sokat segítene, ha pl. reggeliznél (ha eddig nem tetted). Tudom nem mindig könnyű időt szorítani rá a nagy pörgésben, de az a plusz x kalória nagyon sokat tud számítani.

Napközbe meg pl. cukormentes háztartási keksz. Nagyrészt szénhidrát. Egy 200g-os csomagban van ~800 kcal.

aug. 13. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!