Ha van egy olyan fajta tehéntej, amelyet nem árusítanak laktózmentes formában, akkor azt otthon laktózmentessé lehet tenni? Ha tesz bele az ember enzimet? És ha igen, mennyi idő után lenne fogyasztható probléma nélkül laktózintoleranciásnak?
Házilag nem tudod megcsinálni, mert nem mindegy, mennyi laktázt teszel bele, nem tudod pontosan eloszlatni bele.
Ha valaki laktózérzékeny, az vagy ne igyon tejet - ez a jobb megoldás -, vagy saját maga szedjen be annyi gyógyszert, ami neki használ.
Nagyon alacsony zsírtartalmú tej kellene és abból eddig nem találtam laktózmentest.
De nem pancsolnék és kopj le a beszólásaiddal.
Ugyanúgy laktáz enzimet tesznek a tejekbe gyárilag is, te nagyon okos.
Hiába tennél ugyananyit, a gond, hogy nem ugyanúgy, nem tudod normálisan megoldani.
De neked fölösleges bármit is mondani, mert hajtogatod a saját hülyeségedet, és bunkó vagy mindenkivel, aki válaszol.
Annyira nem vetted a fáradtságot, hogy megnézd a linken a vásárlói hozzászólások között, hogy egy hölgy írta, hogy milyen elégedett ezzel a termékkel és pont arra használja, ami a kérdésem!!! Bizony!
Tehát, ha írsz, ráadásul félrevezető és butaság és még be is szólsz, akkor bizony te vagy a bunkó! Nem szoktam ilyeneket írni, de az ilyen magukat nagyon okosnak hívő emberekből már elegem van.
Fogd már fel, hogy ugyanezt az enzimet használják a tejiparban is!
Csőlátású vagy és nem tudod megérteni, hogy tévedtél. Erre nem az a megoldás normális emberek között, hogy a másikat leszólod, hanem a belátás.
De láthatóan te nem tartozol az emberek azon csoportjába, akik képesek belátásra.
Hát pedig amilyen laktázt én vettem egyszer, arra rá volt írva, hogy lehet így is használni. Nem biztos a márka, talán Jutavit. Le volt írva pontosan, hogy mennyi tejhez hány tabletta (többet is lehet, nem árt), meddig kell állni hagyni szobahőn, meddig ha hűtőbe tesszük.
Az egy dolog, ha valaki még nem hallott valamiről, vagy elképzelhetetlennek tartja. De ekézni a kérdezőt, mikor nem nektek van igazatok, na az gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!