Hogyan gyógyulhatok meg?
Már 3 napja, hogy hasmenésem van.... igazából ez nem olyan, mint máskor szokott lenni, ez furcsább(nyálkás váladék vn benne), és hasfájósabb :S
Lehet, hogy ettem valamit, vagy esetleg egy vírus okozza? Hogyan lehet ezt kideríteni?
Előre is köszi a válaszokat!
Ez valoszinuleg belgyulladas, melynek a tunetei hasi fajdalom es nyalkas szeklet. De hidegetel fogyasztasa is okozhatja ezt.
A szeder es malnalevel es a cickafark egyarant jot tesz ilyenkor.
Egy fazekban forralj tejet, mig terfogatanak a felere be nem surusodik. Forrazz le vele 1 kaveskanalnyi fahejat es 3-4 szelet friss gyombert, es hagyd hulni, de csak annyira, hogy ihatova valljon.
A gyombernel a friss helyett a port is lehet hasznalni, es abbol szinten, 1 k.k. Naponta 3 cseszevel kell meginni, hogy hatasos legyen.
Jobbulast!
Lehet vastagbél gyulladás is. Mondjuk akkor fél évig is ez lesz... és akkor diétázni kell.
Hát de majd kiderül mi a bajod, lehet hogy csak valami olyat ettél, amit nem kellett volna.
Ha olyat ettél az nem húzódik el 3 hónapig.
Ha vírusos nem szabad megfogni a hasat,hogy ürüljön,de az se nagyon tart ennyi ideig.
Baromi sokminden lehet széles a skála.
Háziorvos(vérkép-széklettenyésztés)ha negatív irány a gasztroenterológia.Ha orvoshoz mész ne legyél ideges,mert rögtön arra fogják majd h biztos idegi alapon van...manapság mindenre ez a válasz.Saját tapasztalat.
Köszi a válaszokat, akkor mindenképpen felkeresem a háziorvost! :S Remélem azért nem olyan komoly a dolog, mert nekem nem szabad diétáznom például, mert nagyon nagyon vékony vagyok, nekem híznom kellene!! Nem diétázni! :S
És nem leszek ideges, köszi a jó tanácsot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!