Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan gyógyulhatok meg?

Hogyan gyógyulhatok meg?

Figyelt kérdés

Már 3 napja, hogy hasmenésem van.... igazából ez nem olyan, mint máskor szokott lenni, ez furcsább(nyálkás váladék vn benne), és hasfájósabb :S

Lehet, hogy ettem valamit, vagy esetleg egy vírus okozza? Hogyan lehet ezt kideríteni?

Előre is köszi a válaszokat!

2010. nov. 1. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:
háziorvos-székletmintát viszel, elküldi vizsgálatra. aztán megmondják hogy mi van. de ha nyálkás tuti valami vírus lesz. igyál sok folyadékot, háztartási kekszeet egyél, ne zsíros, emg nehéz kajákat. Esetleg vegyél be hasfogót ha nagyon durva.
2010. nov. 1. 19:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez valoszinuleg belgyulladas, melynek a tunetei hasi fajdalom es nyalkas szeklet. De hidegetel fogyasztasa is okozhatja ezt.

A szeder es malnalevel es a cickafark egyarant jot tesz ilyenkor.

Egy fazekban forralj tejet, mig terfogatanak a felere be nem surusodik. Forrazz le vele 1 kaveskanalnyi fahejat es 3-4 szelet friss gyombert, es hagyd hulni, de csak annyira, hogy ihatova valljon.

A gyombernel a friss helyett a port is lehet hasznalni, es abbol szinten, 1 k.k. Naponta 3 cseszevel kell meginni, hogy hatasos legyen.

Jobbulast!

2010. nov. 1. 19:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Lehet vastagbél gyulladás is. Mondjuk akkor fél évig is ez lesz... és akkor diétázni kell.

[link]

Hát de majd kiderül mi a bajod, lehet hogy csak valami olyat ettél, amit nem kellett volna.

2010. nov. 1. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha olyat ettél az nem húzódik el 3 hónapig.

Ha vírusos nem szabad megfogni a hasat,hogy ürüljön,de az se nagyon tart ennyi ideig.

Baromi sokminden lehet széles a skála.

Háziorvos(vérkép-széklettenyésztés)ha negatív irány a gasztroenterológia.Ha orvoshoz mész ne legyél ideges,mert rögtön arra fogják majd h biztos idegi alapon van...manapság mindenre ez a válasz.Saját tapasztalat.

2010. nov. 1. 20:58
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, akkor mindenképpen felkeresem a háziorvost! :S Remélem azért nem olyan komoly a dolog, mert nekem nem szabad diétáznom például, mert nagyon nagyon vékony vagyok, nekem híznom kellene!! Nem diétázni! :S

És nem leszek ideges, köszi a jó tanácsot! :)

2010. nov. 2. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!