Nem szeretek meleg ételeket enni, mert nem szeretem a teltségérzetet mit csináljak, hogy ez megváltozzon többi lent?
Figyelt kérdés
23/L
Szeretek enni normális ételeket is gondolok itt pl: vasárnapi ebédre leves, hús, rizs hasonlók viszont nem szeretem az utána lévő teltségérzetet. Idegesít, ezért inkább egész nap rágcsálok valamit, amik viszont nagyrészt nem annyira egészségesek. Hogyan tudnék erről leszokni
júl. 31. 20:27
2/2 anonim válasza:
en is mindent hidegen eszek ha tehetem, de szeretek jol lakva lenni, már már tulságosan is mert ezzel potolom a hiányzo joérzést magamból
keress egy kistálat és abba szedj magadnak kaját és azt edd meg
pont akkora tál legyen h ne legyen kevés, és sok se
aztán egyél napi 3x v 5x ahogy tetszik de azért probáld tartani a napi kaloria mennyiséged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!