Meleg miatti teljes étvágytalanság ellensulyozása?
Figyelt kérdés
Szinte semmit se eszek nyaranta a nagy meleg miatt. Már fogytam 2 kilót 2 hét alatt.
Kb 2x eszek valami keveset. De olyan mindig mintha szűk lenne a gyomrom
Mit lehetne ilyenkor enni?
Sokszor érzem hogy rosszul vagyok már mert nem ettem de éhes továbbra se vagyok.
Folyadekot azt normálisan fogyasztok.
Turmixot szoktam néha csinálni mert a folyós könnyebben lecsuszik
2023. jún. 24. 13:16
1/9 anonim válasza:
Örülj neki. Én ugyanannyit eszem, csak közben izzadok tőle, mint a ló a templomban.
2/9 anonim válasza:
Légkondi. Nem tudom, hogy tudtuk végig létezni előtte a nyarakat. Kellemes 22 fokra beállítjuk és tökéleteseket eszünk mellette. :)
3/9 anonim válasza:
folyós kajákra kell gondolni, levesek (akár hideg gyümölcsleves), joghurtitalok, vagy hideg gyümölcssaláták és csirkesali
4/9 Justinianus válasza:
Jó neked, én még éhesebb vagyok mint egyébként.
5/9 anonim válasza:
nem lesz tőle semmi bajod, hogy ledobod a felesleget.
6/9 anonim válasza:
Sót pótold, mert kiizzadod az elektrolitot, meg ne fázz meg...
7/9 A kérdező kommentje:
Sót hogy kell? Sózzam jobban az ételeket ?
2023. jún. 24. 16:33
8/9 anonim válasza:
Vagy egy pohárban feloldasz egy lapos kiskanálnyit, az 5g a napi ideális sószükséglet kb. vagy sózz jobban, az javítja az étvágyat.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. jún. 24. 16:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!