Napi 4-5 széklet?
Általában naponta 3-5 alkalommal ürítek székletet, ez néha megugrik, tegnap 8x voltam hosszabb ideig a mosdóban. Nincs hasmenésem, mindegyik egészséges, sima felületű, hosszúkás széklet volt. Szóval egészségesnek tűnik, csak nem értem, mitől lehet ez… Bocsánat, hogy ennyire kirészleteztem, csak nem tudom, ez normális-e. Évek óta gyakran járok székletet üríteni, de mostanában a megszokottnál is többször kell. Kértünk időpontot gasztrora, októberben tudnak fogadni:/ Valakinek valami ötlet? Létezik, hogy ennyire gyors az anyagcserém? Rengeteget eszek, mert folyton éhes vagyok, rövid időn belül jön is az inger… Kiskorom óta genetikailag vékony vagyok, nehezen tudok hízni.
18L
9.
Először is senki sem írta, mondta, hogy irritábilis bél szindrómája lenne.
Másodszor, ha az van, az pont egy nem normális állapot.
Végül, mint az látható gyakran egyes hozzászólásokból (nem csak itt, más hasonló topikokban is), egyesek szerint teljesen normál esetben is a kaja fél óra után leér, meg mindig reggel kell tojni, meg nem lehet visszatartani fél napot című marhaságok keringenek. És ezek tényleg nem normális dolgok, ezek pszichés okok mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!